Според поверието, вие дори не трябва да броите получените пари!

...
Според поверието, вие дори не трябва да броите получените пари!
Коментари Харесай

Постоянно Правите Тази Фатална Грешка! Събирате Ли Трохите От Маса С Ръка? Ако Да, Си Причинявате Ужасно Нещо - Вижте

Според поверието, вие даже не би трябвало да броите получените пари! Просто би трябвало да си ги занесете вкъщи и да им дадете опция те да “пренощуват ” там.

Едва по-късно можете да ги преброите и харчите.

Казват, че парите притеглят повече пари към себе си. Затова си запазете най-едрата банкнота и не я харчете в продължение на една година. Познавачите декларират, че колкото по-дълго я пазите вкъщи си, толкоз повече пари ще привлечете.

Използвайте аления цвят – това е мощен метод за привличане на пари. Затова най-добре е вашето портмоне да бъде алено. А с цел да засилите действието на поверието, носете в портмонето си хартия с червен цвят.

Създайте си навика всякога на излизане от вкъщи си да оставяте до огледалото в антрето банкнота, тъй че тя да се отразява в огледалото. Това ще помогне за умножаването на вашите пари даже във ваше неявяване.
Вие можете да извлечете изгода и от това, в случай че сте взели от някого пари назаем. Връщайте парите заран, а не вечер, и тогава вашите пари ще се множат. Парадоксално е, само че поверията предлагат по-често да даваме и по-рядко да вземаме пари назаем
Съществува вярване, което свързва многото пари с новия месец. Според него, в самото начало на новия месец, вие би трябвало да подрънкате с монети. И тогава вашето богатство ще пораства по едно и също време с месеца.
Трябва да се отнасяте доста деликатно с парите, които се намират във вашето портмоне. Те би трябвало да са добре подредени във прогресивен или низходящ ред, т.е. съгласно тяхната стойност.
Според друго много известно битово вярване, в случай че желаете да привлечете повече пари в къщата си, вие би трябвало да поставяте метлата с дръжката надолу.
Друго извънредно вярване ни поучава, когато прибираме в дрешника зимните си облекла, да слагаме в джобовете по няколко дребни монети, написа " За дамата ". Само че внимавайте джобовете да не са скъсани!

Какво може да изплаши парите и да ги отдалечи от вас? Ако желаете да притегляте повече пари към себе си, вие:

1. Не би трябвало да свирите с уста в помещението.
2. Не би трябвало да събирате трохите от масата с ръка.
3. Не би трябвало да допускате в дома ви да капе кранът на чешмата – по едно и също време с падащите капки ще изтича и вашето благосъстояние.
4. Ако съседката ви помоли за малко сол или самун, не й давайте – в противоположен случай вашето благосъстояние ще изтече към съседите.
5. Не би трябвало да харчите всичките си пари в портмонето – оставете си най-малко една дребна част.
6. Не би трябвало да броите или да давате пари назаем вечер или в понеделник, и не би трябвало да взимате пари назаем във вторник – това води до безпаричие.
7. Не би трябвало д вдигате от земята дребни монети – вие можете да изгубите освен парите си, само че и здравето.
8. Не би трябвало да оставяте на масата празни бутилки, ключове или шапки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР