Според повечето прогнози 2023 г. определено няма да е лесна

...
Според повечето прогнози 2023 г. определено няма да е лесна
Коментари Харесай

Новогодишна нумерология: кое е вашето число на успеха за 2023

Според множеството прогнози 2023 година несъмнено няма да е лесна година. Ето за какво специалистите в региона на нумерологията ви поучават да изчислите своето число на шанса и триумфа за този интервал от време, с цел да разберете коя тактика ще бъде най-хубавата за вас.

не е най-хубавото време, само че е доста показателно. Много от нас ще могат да схванат дали в предишното са отделяли задоволително време и сила на бизнеса или фамилията. Време е да получим това, което заслужаваме. Ако кармата ви е чиста, очаквайте приятни изненади. Ако ли пък не, тогава не се оплаквайте от тестванията.

Изчисляване на персоналното число на триумфа
 image2_16x9.png 2023 наближава: съвет за всяка зодия в областта на любовта и финансите На фокус
За да разберете своето число за триумф, би трябвало да съберете дружно всички цифри на вашата дата на раждане, само че вместо вашата година би трябвало да употребявате 2023. Също по този начин си коства да добавите към резултата цифрата, съответстващо на първата писмен знак на вашето име.

Така, дано вземем датата на раждане на 28 май (28.05). Да кажем, че първата писмен знак от името ви е “H ”. Тази писмен знак подхожда на цифрата 14, защото е четиринадесета поред в писмеността. Съберете всичко дружно и получете:

(2+8+0+5)+(1+4)+(2+0+2+3)=27. Събираме цифрите на полученото число, до момента в който получим число от 1 до 9. 2+7=9. Оказва се, че за дадената дата и име цифрата на шанса ви за 2023 година е 9. А в този момент би трябвало да го дешифрирате!
 Какво значи вашето число на шанса за 2023  Какво значи вашето число на шанса за 2023  Какво значи вашето число на шанса за 2023  Какво значи вашето число на шанса за 2023
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР