„Според потвърдени данни, на улица Жиларди, квартал Киевски, в частен

...
„Според потвърдени данни, на улица Жиларди, квартал Киевски, в частен
Коментари Харесай

Руското министерство на отбраната обяви за подготвяна от националистите в Харков провокация с участието на медиите

„ Според доказани данни, на улица Жиларди, квартал Киевски, в частен регион, сред къщите са ситуирани ракетни системи за залпово изстрелване. Националистите не разрешават на локалните поданици, в това число деца, да напущат домовете си “, сподели генерал-майор Игор Конашенков, представител на съветското министерство на защитата.

По думите му все още оборудванията са подготвени за обстрел на подразделения на съветските въоръжени сили, ситуирани отвън града.

„ Целта на провокацията е да накара съветската артилерия да отвърне на огъня по жилищния бранш на Харков “, сподели той.

Конашенков добави, че се възнамерява всичко това да се снима с камери с следващо предаване на фотосите на западни публицисти.

По-рано съветското министерство на защитата заяви, че нощес киевският режим е подхванал чудовищна провокация в АЕЦ Запорожие.

Също по този начин съветският министър на защитата Сергей Шойгу сподели, че украинската страна употребява цивилни като жив щит, поставяйки военно съоръжение в дворовете на жилищни здания, наоколо до учебни заведения и детски градини.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР