Според последното изследване на Canalys Honor се позиционира сред топ

...
Според последното изследване на Canalys Honor се позиционира сред топ
Коментари Харесай

Пробивът на HONOR: Брандът е сред топ 5 марки смартфони в Европа

Според последното проучване на Canalys Honor се нарежда измежду топ пет марки смарт телефони в Европа за първи път, откогато стана самостоятелен.

В класацията, която към този момент разгледахме, Apple се върна на лидерската позиция. Това стана откакто седем тримесечия изоставаше от Samsung. Сега „ ябълките “ са с растеж от 1% на годишна база до 12,4 милиона броя.

Samsung зае второто място, като означи спад от 12% до 10,8 млн. единици. Той бе обезщетен от постоянните доставки на серията S и серията A от междинен клас. Забележително е, че Samsung беше най-големият снабдител през цялата 2023 година.

Xiaomi отбрани третата позиция. Въпреки че спадна с 10% до 6,0 млн. единици. Компанията е подкрепена от позитивната динамичност в Централна и Източна Европа.

Motorola и HONOR допълниха челната петиц. Компаниите доставят 2,0 млн. и 1,1 млн. устройства. Впечатляващи са изключителниут темпове на напредък от надлежно 73% и 116% на годишна база.

През четвъртото тримесечие на 2023 година, до момента в който доставките на смарт телефони в Европа означиха непретенциозен спад от 3% на годишна база, HONOR се опълчи на своите съперници, като показва изумителен растеж на годишна база от 116%

Това е единствената марка, постигнала трицифрен индикатор за напредък през този интервал. Това показване освен отбелязва възходящото приемане и известност на HONOR измежду европейските консуматори. То също по този начин акцентира стратегическа мощност на марката в навигирането на мощно конкурентния пейзаж на смарт телефоните.

Влизането на HONOR в челната петица значи разклащане в конкурентната среда, което провокира одобрените играчи и предлага на потребителите повече благоприятни условия за избор.

Със смарт телефоните от висок клас, които съставляват близо 40% от пазара, комбинацията от нововъведения и стойност на HONOR го слага в позиция да улови възходящия вкус за първокласни устройства.

Тъй като пазарът чака възобновяване през 2024 година, фокусът на HONOR върху изкуствения разсъдък и насочените към потребителите функционалности слага началото на нескончаем триумф и въздействие при оформянето на трендовете при смарт телефоните.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР