Според последните ѝ признания е имала доста трудно детство. Родителите

...
Според последните ѝ признания е имала доста трудно детство. Родителите
Коментари Харесай

Симона от Hell's Kitchen крие тежко детство и стряскаща болест

Според последните ѝ самопризнания е имала много мъчно детство. Родителите ѝ са били много строги и което е по-лошо, извънредно косервативни. Те не показвали обичта си към личното си дете – най-малко по този начин, както би трябвало да бъде в очите на самата Симона. По думите ѝ двамата държали на различен вид “правилно образование ”, като очевидно огромна част от прекарванията си младата дама е преодоляла сама. Малкото родопско селце, в което е израснала, в действителност крие и много сложни моменти.

Наред с неналичието на поддръжка от страна на фамилията, готвачката се сблъсква и със съществено заболяване. В плен на булимията попада тя и не споделя думичка на родителите си. Подигравките, че има непотребни килограми, съществено се отразяват на здравето ѝ, само че в последна сметка съумява да преодолее заболяването. И през днешния ден консервативната ѝ рода не я поддържа по никакъв метод, което въпреки всичко ѝ разрешава да се научи да се оправя сама.

В Hell's Kitchen ориста я срещна и с Митко, който явно си има огромна уязвимост към нея. Отношенията сред двамата към този момент минаха на друго равнище и в действителност попаднаха измежду най-големите интриги на сезона. Готвачът срещна Симона с майка си, което несъмнено си е сериозна стъпка.

Автор: show.blitz.bg, standartnews.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР