Според последните актуализации платформата X (Twitter) успешно си е осигурила

...
Според последните актуализации платформата X (Twitter) успешно си е осигурила
Коментари Харесай

X придоби своя лиценз за крипто транзакции

Според последните актуализации платформата X (Twitter) сполучливо си е осигурила " Rhode Island Currency Transmission " лиценз, което е причина за улеснение на транзакции с криптовалута.

Законът за преводите на валута в Роуд Айлънд (The Rhode Island Currency Transmissions Act) изисква всички оператори на преводи на валута, работещи в щата, да получат лиценз от Департамента по бизнес и регулации.

Законодателният орган на Роуд Айлънд одобри законите и наредбите за лицензиране, с цел да подсигурява, че лицата, извършващи преводи на валута, се занимават с етични бизнес практики.

Известна преди като Twitter, само че в този момент работеща под името X, платформата е получила въпросния лиценз, което е значително изискване за присъединяване в търговията с криптовалути.

Този лиценз евентуално дава право на Twitter да предлага услуги, свързани с цифрови валути, в това число ръководство, предаване и конвертиране на цифрови активи от името на своите консуматори.

Съгласно насоките на Департамента за бизнес контролиране на Роуд Айлънд всяко физическо или юридическо лице, което упражнява надзор върху цифрова валута или управлява транзакции с цифрова валута за други лица, е задължено да има лиценз за трансфер на валута, сходен на този, получен от Twitter.

Това обгръща тържищата за криптовалути , портфейлите и процесорите за заплащания, които държат под настойничество средствата в тези портфейли.

Наскоро Twitter насочи напъните си към одобряването си като състезател в бранша на заплащанията.  

Чрез съдействие със Strike, приложение за заплащане с Биткойн, платформата даде опция на потребителите да изпращат и получават бакшиши в Биткойн .  

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР