Според популярния крипто аналитик Уили Ву данните от веригата сочат,

...
Според популярния крипто аналитик Уили Ву данните от веригата сочат,
Коментари Харесай

Биткойн: Да очакваме ли шорт скуиз на BTC?

Според известния крипто аналитик Уили Ву данните от веригата сочат, че Биткойн (BTC) може да е в ранните стадии на стесняване на цените.

Ву счита, че на хоризонта може да се задава евентуален шорт скуиз на цената на BTC . При шорт скуиз трейдърите, които са заложили против актива, вземат решение да понижат загубите си, когато цената ненадейно се увеличи, което води до спомагателен прогресивен подтик.

Ву уточни, че неотдавнашното ценово деяние на BTC е било движено най-вече от търсенето на календарните фючърсни пазари, които се употребяват най-вече от експерти и институции.

Той отбелязва, че търсенето на Биткойн продължава да се усилва, което демонстрира, че може да е в ход още едно ценово стесняване. Въпреки това Ву също по този начин акцентира, че не всички индикатори на Биткойн демонстрират напълно позитивни знаци.

Анализаторът загатна, че статистическият разбор разкрива положение на свръхпокупка при календарното търсене.

Важно е да се следи от близко спадът въз основата, която съставлява цената за поддържане на лонг позиция. Бързото понижаване въз основата може да наруши бичото придвижване на цените.

Към момента на правене на публикацията BTC се търгува на цена от към $30,100, което отразява спад от 3% за последните 24 часа и 2% за последните 7 дни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР