Според полицията в Харков, в резултат на руска ракетна атака

...
Според полицията в Харков, в резултат на руска ракетна атака
Коментари Харесай

Трима загинали след руски удар по Харков

Според полицията в Харков, вследствие на съветска ракетна офанзива по Харков трима души са починали и други петима са ранени. Според Сергей Болвинов, началник на отдела за следствие на полицията в Харков, ударът е предизвикал вреди на пететажна постройка и индустриален завод в Холодногорския регион на града, оповестява Би Би Си.

Във Фейсбук, Болвинов показа, че избавителната интервенция продължава и броят на жертвите и ранените може да се усили. Печатница, завод за произвеждане на мебели и бои и лакове са разрушени вследствие на удара, оповестява той. Избухнал е и пожар на повърхност от към хиляда квадратни метра.

Сред ранените са и чиновници на предприятието, като двама от тях са в тежко положение, показа представителят на украинската полиция.

По-късно полицията в Харков посочи, че вредите са нанесени на пететажна постройка, кола и пространства на частно дружество. Предварителните данни демонстрират, че нападението е осъществено с ракета Х-59. Въпреки че в отчета не се загатват смъртни случаи, се удостоверява, че петима души са ранени.

Губернаторът на Харковска област Олег Синегубов сподели, че след съветска ракетна офанзива на многоетажна постройка в Харков под руините може да има до 10 души.

Той посочи, че има достоверна информация за един умрял, а съгласно спасителите още двама остават под руините.

Синегубов сподели, че петима души са ранени, а един от потърпевшите е в тежко положение.
ТЕМА преди 8 часа 642 преди 2 дни 2110 преди 2 дни 3508
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР