Според политолога от Тренд Димитър Ганев е малко вероятно вторият

...
Според политолога от Тренд Димитър Ганев е малко вероятно вторият
Коментари Харесай

Димитър Ганев : Общият профил на проекта за правителство Денков – Габриел е експертен кабинет

Според политолога от " Тренд " Димитър Ганев е малко евентуално вторият мандат да не се реализира.

" Отговорността ще се носи от и, остават в позиция, че в случай че нещата не тръгнат, биха могли по-лесно да се измъкнат от тази обстановка ”, разяснява Ганев в предадвавето Офанзива с Любо Огнянов.

По думите на събеседника на медията: Общият профил на плана за държавно управление – Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова е експертен кабинет ", като по думите му това е бил и единственият метод за постигантето на някакво съглашение дали с ПП-ДБ, дали с и.

" Това е опит да се скрие обединението им, която не наподобява по обичаен метод ", съобщи още политологът.

Относно състава на държавното управление Ганев разяснява: Имаше гледище от да няма политически лица в кабинета, само че очевидно е бил точката, от която Политическа партия не може да отстъпи.

" Ако една от първите две обединения, реализира слаб резултат на локалните избори, това ще сложи обединението под доста сериозен напън ", безапелационен бе политологът. Той добави още, че постигнатото единодушие ще окаже отрицателно въздействие на Политическа партия, само че не и на Демократична България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР