Според подчинените му, причината е лично в управлението на Волф:

...
Според подчинените му, причината е лично в управлението на Волф:
Коментари Харесай

Истеричният шеф на „Билла“ – човек на Асен Василев, остава без чадър за безумията си

Според подчинените му, повода е персонално в ръководството на Волф: „ Той е цялостен истерик! Обижда хората и по тази причина те напущат. На някои от дамите пък си разрешава да прави полови подмятания, което пък от своя страна е изцяло неприемливо ”, потресено споделя чиновник на веригата.

 

Въпреки неразбориите и хаоса, Волф прибирал скандална заплата в размер на 90 хиляди месечно, употребява безвъзмездна къща в „ Бояна “, за която другояче месечният наем е 6000 евро, вози се в „ Ауди “ L8 за над 300 000 лева и употребява безлимитно гориво и представителни разноски. И най-грозното: употребил служителките от администрацията като персонална благосъстоятелност и харем, споделят чиновници на ритейла. Видимо австрийското образование към този момент не е каквото го знаем и Валтер Волф е приел най-низките балкански привички.

 

Нека напомним още, че някогашният началник на „ Билла “ Вигинтас Шапокас не беше склонен с политиката на Асен Василев за надзор на стоките с висок фискален риск и небрежно беше заменен с Валтер Волф, който безусловно е напът да съсипе веригата на българския пазар.
Волф в средите на ритейл бизнеса се приема като човек на Асен Василев и „ Промяната “. Смята се, че са полагали взаимни старания да стартират „ Билла “ по-добре на пазара спрямо “Фантастико ”, “Лидл “ и “T-market ” други, само че очевидно вместо „ да изпишат вежди, са изболи очи “, т.е. „ Билла “ става все по-непредпочитана верига по отношение на останалите. Още с встъпването си в служба, Волф очевидно трансформира финансовата политика на веригата.
Десетки производители на български хранителни артикули започнаха да сигнализират, че не те са в основата на мощно и непрекъснато завишаваните цени, а веригата, която им извива ръцете с големи спомагателни такси. Естествено – измислени и въведени от финансиста от Хасково Асен Василев.

 

Публична загадка е, че с цел да стои стоката ти на рафтовете, би трябвало да платиш „ входна такса ”, както и да плащаш непрестанно всевъзможни суми за участия в промоции, които са в размер на десетки хиляди левове, жалват се производители.

 

Видимо Волф обаче е напът да остане без настойника си от „ Промяната “, само че репутацията на „ Билла “ към този момент е мощно накърнена.

Източник: mutrinews.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР