Според платформата за блокчейн анализи Santiment има признаци за спад

...
Според платформата за блокчейн анализи Santiment има признаци за спад
Коментари Харесай

Ето какво може да следва за меме криптовалутата Pepe

Според платформата за блокчейн разбори Santiment има признаци за спад при интереса към Pepe (PEPE) - меме монета, която означи забележителен скок в цената.

Santiment допусна , че е малко евентуално PEPE да доближи предходната си най-висока цена, записана на 5 май. Въпреки това съществува опция за нищожно възходящо придвижване в близко бъдеще след забележителния спад на цената с 67%.

Анализът на компанията сподели, че метриката за обществена доминация на PEPE е в тясно сходство с ценовото му деяние. Ако тази метрика се намали в допълнение, това допуска, че търговците пренасочват вниманието си другаде.

Понастоящем PEPE съставлява почти 5% от полемиките, свързани с топ 100 активи. Ако обаче този % спадне до диапазона 1-2%, това би означавало, че търговците се отдалечават и търсят благоприятни условия в други различни монети.

Santiment акцентира, че към момента има капацитет за възходящи придвижвания при PEPE. Един от индикаторите, които би трябвало да се следят, е интензивността на огромните адреси, притежаващи най-малко 100 милиона броя PEPE. Ако тези адреси станат по-активни има по-голяма възможност PEPE да преживее още един кръг от нараствания на цената, въпреки и в по-малък мащаб.

Освен това платформата за блокчейн разбори означи, че съотношението на пазарната стойност към осъществената стойност (MVRV) – инструмент, употребен от трейдърите за идентифициране на условия на свръхпокупка или свръхпродажба – допуска, че PEPE може да навлезе в “ “.

През последните 24 часа 30-дневният MVRV демонстрира, че търговците са се върнали към точката на пробив. Ако MVRV стане негативна, това съставлява примамлива конфигурация, защото търговците ще бъдат в позиция на загуба, създавайки опция за евентуални облаги.

Santiment също по този начин следи нарастване на размера на търговията, което алармира за обновяване на интензивността. Въпреки забележителния спад от пика на 5 май, размерът на търговията и покупко-продажбите стартира да се възвръща през последните 24 часа.

И най-после, платформата допусна, че може да последва възходящо придвижване на цените, в случай че неактивните преди този момент адреси станат дейни. Понастоящем междинният интервал на държане на PEPE в средностатистически портфейл е почти пет дни.

На 5 май обаче този интервал спадна до по-малко от два дни. Обикновено преди бичи напредък или нищожен ценови скок се следи наклонност спящите адреси да стартират да демонстрират интензивност.

Pepe означи най-ниска стойност от $0.000000055142 на 18 април и доближи исторически връх от $0.00000372, отбелязвайки растеж от към 6,650%. Към сегашния миг цената на Pepe е $0.0000018, което отразява спад от 7.4% през последните 24 часа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР