Според писателя и драматурга Стефан Цанев президентът е обсебил властта.

...
Според писателя и драматурга Стефан Цанев президентът е обсебил властта.
Коментари Харесай

Стефан Цанев: Румен Радев обсеби властта

Според писателя и драматурга Стефан Цанев президентът е обсебил властта. " Без кървясъл прелом, тихомълком, индивидът обсеби властта. Очаквам в този момент единствено той да произнесе речта на цар Борис III с послание към нацията, че заради неспособността на партиите да ръководят той непредпазливо би трябвало да поеме цялата власт ", сподели още Цанев пред Българска национална телевизия.

" Политическата обстановка сега доста ми припомня на 1934 година, когато демокрацията е в ужасна рецесия. Тогава Кимон Георгиев и Дамян Велчев спретват един прелом и унищожават партиите. Народът е удовлетворен, тъй като партиите са ненужни, което важи и в този момент. В страната сега върви пълзящ прелом ", разяснява създателят на " Български летописи ".

По думите му половин година президентът ръководи без проблем. Според него се обрисува кръгла година ръководство на президента.

Писателят изрази безпокойство, че демокрацията губи своите позиции. Той дефинира държанието на партиите като " непоносимо ". По думите му хората ще бъдат удовлетворени, в случай че партиите бъдат отстранени от властта въобще.

Цанев разяснява, че българският народ е разграничен на богати и небогати и прикани богатите да не бъдат толкоз щастливи и спокойни, тъй като това няма да приключи с положително.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР