Според партийните лидери така БСП ще даде своеобразен старт на

...
Според партийните лидери така БСП ще даде своеобразен старт на
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! В България Ще Се Радваме На Нов Телевизионен Канал, Няма Да Повярвате Кой Стои Зад Него!

Според партийните водачи по този начин Българска социалистическа партия ще даде самобитен старт на подготовката си за идните локални избори през 2019 година

Създаването на малкия екран бе оповестено от соцлидерката Корнелия Нинова след съвещание на Националния съвет на партията в края на юни 2017 година

Тогава тя обасни, че такова е желанието на членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия, с цел да доближават до тях в достоверен тип посланията на управлението. А и това било последното ѝ неизпълнено заричане като претендент за водач на партията.

По-рано през днешния ден на Народно събрание на Българска социалистическа партия породиха бурни разногласия. Голям скандал се е разразил на съвещанието на днешния пленум на Българска социалистическа партия поради партийната позицията, от която беше изтрито скандалното изречение за Народния съд. Именно то стана причина създателят му Валери Жаблянов да бъде свален от зам.-председателския пост на Народното събрание.

По време на съвещанието на Националния съвет на левицата на " Позитано " 20 Велислава Дърева и Янаки Стоилов попитали управлението за какво е махнало думите, че Народният съд от 1945 година е бил " належащо и неизбежно правораздаване ". Много от алените споделят позицията му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР