Според Панев твърденията на Борисов и местните директори на торовия

...
Според Панев твърденията на Борисов и местните директори на торовия
Коментари Харесай

Панев със сигнал срещу Борисов. Всял паника с твърденията за “Неохим”

Според Панев изказванията на Борисов и локалните шефове на торовия цех в Димитровград опонират на публично подадената информация до вложителите за облага от над 75 млн. лв. за първите 6 месеца от тази година.

“Има си явен ред за оповестението на всяка значима вест за борсово търгувана компания, която може да оказва въздействие на цената ѝ. Той не включва изказвания пред медии на някогашен министър председател в компанията на изпълнителния шеф и притежател. И то апокалиптични такива - за наложително прекъсване на работа (от уеб страницата на Неохим се вижда, че става въпрос за планов ремонт, който се прави всяко лято), за всеобщо освобождение на служащи и така нататък.

Капиталовият пазар е дирек за развиването на всяка сполучлива стопанска система. Дълго време беше неглижиран от ГЕРБ, като Владислав Горанов говореше, че за него по-голям е пазара на череши в Кюстендил. Изявленията от събота са доказателство, че нищо не се е трансформирало.

Да, инфлацията и повишаването на суровините се отразяват тежко на огромна част от промишлеността. Вероятно и облагата на Неохим ще падне. Но си има правила за информиране на пазара и те би трябвало да се съблюдават. Бойко Борисов не е над закона”, написа още Панев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР