Според отец Георги Гелеменов издирваният 8 дни Сашко може да

...
Според отец Георги Гелеменов издирваният 8 дни Сашко може да
Коментари Харесай

Отец Гелеменов с разтърсваща версия за Сашко: Бил е подготвян за извеждане в чужбина

Според отец Георги Гелеменов търсеният 8 дни Сашко може да е вървял към братовчедка си в село Красава. Духовникът разгласи, че е подал и сигнал на телефон 112, че момчето може да се е отправило в тази посока, към дома на свои родственици.

„ Ходил съм там неведнъж да чета молебствия за изпъждане на зли сили. Имотът съставлява селскостопански двор от 7 декара с една прелестна къщурка. В нея се намира тежко болната братовчедка на Сашко. Тя е нападателна и стои заключена, тъй като е с психологични отклонения “, уточни той.

Свещеникът познава Сашко от няколко години, а по време на водния режим в Перник даже е бил в дома му. Обадил му се бащата Александър Цветанов.

„ За мен не дават отговор на истината изказванията, че бащата е забъркан, че се е държал зле, или че е желал да погуби сина си. Той толкоз му се радваше и обгрижваше, благоговееше пред него “, описа Гелеменов.

Описа още, че хлапето говорело напълно обикновено. „ Често ме викат да чета молебствия на хора със синдром на Даун, на деца с тежки форми на аутизъм, с дислексия и доста добре зная какво значи липса на отзивчиви умения.

Спомням си, че когато бях в скромния дом на Цветанови, Сашко се прибра от учебно заведение с баба си, седна на масата и стартира да споделя по какъв начин е минал денят му “, споделя още духовникът.

За майката на детето той описа, че доколкото е осведомен, с бащата имали спор при кого да бъде Сашко, само че съдът е решил да остане при Александър.

„ Моето подозрение е, че детето е било квалифицирано за извеждане в чужбина, само че поради огромната нервност и неналичието на автограф от родителя аставник не са съумели “, счита Гелеменов и добавя, че съгласно него детето е пуснато в гората над Радомир, където бе намерено.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР