Според организаторите целта на мероприятието е да принуди държавата да

...
Според организаторите целта на мероприятието е да принуди държавата да
Коментари Харесай

Шествието в защита на семейството се определи за цивилизованата алтернатива на прайда

Според уредниците задачата на мероприятието е да " принуди " страната да стартира съответна политика по въпроса с демографския колапс в страната
Шествие в поддръжка на обичайното семейство мина през централни булеварди в София и завърши пред НДК, където уредниците са планували и специфичен концерт за одобряване на обичайните християнски полезности.

Хората, които са част от шествието, тръгнаха от площада пред храм-паметника " Св. Александър Невски ". Те се събраха там в 11 часа, като програмата стартира с молитва и продължи с речи, патриотични песни и химна на България.

Според уредниците задачата на мероприятието е да " принуди " страната да стартира съответна политика по въпроса с демографския колапс в страната.  В самодейността се включват наставнически организации, публични клубове и жители, които застават в отбрана на правата и суверенитета на индивида и обичайното семейство.
 Снимка: Българска телеграфна агенция
Тази самодейност годишно се пробва да адресира пагубната демографска рецесия у нас. Ние желаем България да възприема демографска тактика до 2050 година - това ни е цел номер едно, тъй като няма по-голям проблем на тази страна от демографската рецесия, сподели пред медиите Кристиян Шкварек - ръководител на фондация " Консервативно общество " и съорганизатор на събитието.
 Снимка: Bulphoto
Той изясни, че шествието през днешния ден се организира на Задушница, тъй като уредниците на " София прайд " също са избрали този ден. Нашето събитие постоянно се организира и като цивилизована опция на прайда, сподели Шкварек. Той добави, че са се допитали до Светия Синод с запитване дали шествието може да е през днешния ден, откъдето са получили позволение и благословия.
 Снимка: Българска телеграфна агенция
" Мислете какво вършиме, с цел да създавате хора също като нас - хора, индивиди, които да мислят с акъла си, които да обичат със сърцето си ", разяснява и певицата Десислава Добрева, която ще се включи в концерта пред НДК.
 Снимка: Българска телеграфна агенция
Шествието мина от площад " Александър Невски " около Народното събрание, Софийския университет, по бул. " Васил Левски " и бул. " Патриарх Евтимий "  стигна до Националния замък на културата.
 Снимка: Bulphoto
Организаторите оповестиха, че събитието е деполитизирано.

Миналата година също беше проведено " Шествие на фамилията " с гледище страната да одобри решаването на демографския проблем в страната като съществена своя политика и цел.
 Снимка: Българска телеграфна агенция
Преди дни поход в поддръжка на обичайното семейство мина по централните улици в София. Инициативата беше проведена също в Пловдив и във Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР