Според онлайн източници, умният часовник Pixel Watch 2 на Google

...
Според онлайн източници, умният часовник Pixel Watch 2 на Google
Коментари Харесай

Google Pixel Watch 2 ще бъде оборудван с нов процесор, по-издръжлива батерия и поддръжка на UWB

Според онлайн източници, умният часовник Pixel Watch 2 на Гугъл ще се разграничава от първото си потомство с по-усъвършенстван процесор, поддръжка на ултра-широколентова връзка (UWB) и опция да устоя доста по-дълго време без зареждане. Най-вероятно формалното показване на Гугъл Pixel Watch 2 ще се състои през есента на тази година.

Според слуховете, хардуерната база на Pixel Watch 2 ще бъде процесор Qualcomm Snapdragon W5 Plus, който има 4 процесорни ядра Cortex-A53, както и интегриран Always-On Cortex-A55 копроцесор за задания, които не изискват висока продуктивност. Този чип се създава по 4 nm софтуерен развой. Използването на процесора на Qualcomm ще усъвършенства доста продуктивността и евентуално ще усили живота на батерията на устройството. Напомняме, че първото потомство Pixel Watch употребява 2-ядрен процесор Exynos 9110, създаден по 10 nm софтуерен развой.

Друга предстояща функционалност в Pixel Watch 2 е поддръжката на ултра-широколентова връзка. Различни компании употребяват UWB в своите устройства. Apple да вземем за пример ще употребява технологията, с цел да обезпечи тъкмо засичане за AirTag и AirPods Pro. Ако Pixel Watch 2 получи поддръжка на UWB, умният часовник ще бъде по-лесен за намиране благодарение на функционалността Find My Device. Също по този начин, в този случай той ще бъде първият смарт часовник с поддръжка на ултра-широколентова връзка.

В отчета се споделя още, че потенциалът на батерията на новото устройство ще бъде повишен до 306 mAh (първото потомство Pixel Watch употребява батерия с потенциал 294 mAh). Благодарение на това самият живот на батерията ще се усили леко, само че в композиция с по-усъвършенстван процесор нарастването би трябвало да е по-осезаемо.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР