Според официални данни на Евростат в последните години драстично нараства

...
Според официални данни на Евростат в последните години драстично нараства
Коментари Харесай

Джамбазки показа с графика: Извършва се подмяна на населението на европейската цивилизация

" Според публични данни на Евростат в последните години фрапантно нараства броят на новородените жители в Европейски Съюз, чиито един родител не е роден в съответните страни членки. Статистиката сочи, че в Германия да вземем за пример всяко трето дете под пет години е от задграничен генезис, като наклонността е в идващите години този дял да нарасне.
Държавите от Източна Европа като България, Полша и Словакия към момента са остров с доста невисок % в тези статистически данни. Дали ще изненадам някого, че голяма част при образуването на този проблем идва от безконтролната миграция на континента. Мога още веднъж да напиша „ Казахме ли Ви? ”, само че чуваемост има ли?
 В ход са законодателни промени, улесняващи наемането на чужденци В ход са законодателни промени, улесняващи наемането на чужденци
В ход е разискване на промени в Закона за чужденците, с които се вкарват удобства за наемане на чужденци. Това заяви общественият минис...
Това не е просто миграция, това не е просто настъпление на Стария континент. Това се назовава замяна на популацията и на европейската цивилизация. И да, тя се случва постепенно, само че за сметка на това несъмнено ", в обществената мрежа Facebook.
" Подплатена с голяма демографска рецесия в Европа, тече и ускорена замяна на европейското население. И в случай че не се вземат незабавни и в действителност съответни ограничения, картината на бъдещето не се обрисува добра за всички нас.
Защото най-важното в този момент е осъзнаването на политическо равнище в Европейски Съюз, че сме изправени пред голям проблем. Твърде тъпо обаче множеството европейски политици и бюрократи не престават да се вършат на неразбиращи мащаба на това.
Многократно съм обяснявал, че част от решението на фундаменталния цивилизационен проблем е ограничението на безконтролната миграция от трети страни. Европа е притежател на християнските полезности, които са в основата на нашата цивилизация.
 Над една четвърт от живеещите в Германия са с непознати корени Над една четвърт от живеещите в Германия са с непознати корени
Над една четвърт от всички хора, живеещи в Германия, имат задграничен генезис - най-високата цифра, записана до момента в страната с...
А бъдещето на Стария континент минава през съхранението на дълбоките, хилядолетни корени. Затова е наложително Европа да бъде цитадела, която пази личните си богатства и полезности и да не позволява мигранти на територията си.
Ако това не се случи, всички ще би трябвало да се съобразим с розовите либерали в Екологичен потенциал, прокламатори на концепцията, че миграцията е благоприятен развой, който ще докара до богатство. Според същите тези бранители на всевъзможни измислени полезности ние би трябвало да приемем всички, които желаят да стъпят на континента. Днес аз още веднъж запитвам: Съществува ли заплаха да се реализира действителна замяна на поколенията и да се получи по този начин, че Европейски Съюз просто е проспал целия този развой? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР