Според обвинението той е автор на множество електронни писма -

...
Според обвинението той е автор на множество електронни писма -
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода Червения пират. Той се оплака, че бил заключен с хора под нивото му

Според обвиняването той е създател на голям брой електронни писма - до прокуратурата, Министерство на вътрешните работи и други институции. Адресирал е реплики до публично известни лица или до такива, които попадат в медийното пространство и намират място в изявления и телевизионни излъчвания.

Съдът регистрира, че едва ли обвиненият има действителна цел да осъществя действие към изброените лица, а желае да адресира неодобрение по отношение на политически събития в страната или цели да придобие социална популярност.

" Използваният метод може да не е публично допустим, само че не е задоволителен, с цел да се одобри, че реализира закононарушение. За сходен извод сочи и употребяваният изказ - несвързани изрази и обидни реплики по отношение на разнообразни лица. Определената по отношение на него мярка би трябвало да бъде анулирана и да не бъде вземана друга ", се споделя в решението на съда. 

Решението може да се апелира в тридневен период. Ако рамките на този интервал няма жалба или митинг, Захариев ще бъде освободен. Ако ли не, делото ще се гледа в Софийски градски съд във вторник - 19 март.

Самият Захариев, за който е известно, че е приключил елитна гимназия в Сливен, разяснява пред публицисти следното:

" Хората, с които съм заключен, са под моето равнище. Те ме тормозят, приказват обикновени нелепости, подиграват ми се. Гледат телевизия, пък аз не виждам ". 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР