Според някои разкрити документи хора със симптоми на коронавирус започнали

...
Според някои разкрити документи хора със симптоми на коронавирус започнали
Коментари Харесай

Поредно разкритие: Още през септември 2019 г. болниците в Ухан приемали пациенти със симптоми на Covid-19

Според някои разкрити документи хора със признаци на ковид почнали да постъпват в лечебни заведения в Ухан още през септември предходната година. Това е няколко месеца преди формалното оповестяване на казуса.

Новите сведения още веднъж ни връщат към обстоятелството, че китайските управляващи са криели информация. В документите се споделя, че най-малко един пациент е бил лекуван през септември. Най-вероятно той е имал тогава към момента не диагностициран вирус Covid-19. В рамките на месец десетки други жители били приети в болница с сходни признаци.

През октомври лечебните заведения в Ухан оповестиха за няколко смъртни случая заради тежка пневмония. Инфекцията визира изцяло белите дробове и други органи. Едва на 31 декември китайските управляващи започнаха да приказват за разпространяването на рисков вирус. Това е откакто молбите на лекарите, поискали поддръжка от управляващите, започнаха интензивно да се популяризират в обществените мрежи.

Ранните случаи са проучени от народен екип за следствие, основан от централното държавно управление. Болниците в Ухан получили искане за всички пациенти сред октомври и декември. Ключовата роля била предоставена на деветте клиники, които приели максимален брой пациенти. Общо 11 лечебни заведения дали отговор на настояването на националната група.

Три лечебни заведения в Ухан са претърпели девет смъртни случая заради постоянно срещано положение с ковид. Имало общо 40 жители, обвинени в Covid-19.

Днес, макар ясните доказателства, към момента се счита, че първият пациент е мъж на име Чен, който се заразил на 8 декември предходната година. Дали истината ще бъде разкрита в близко бъдеще, не е известно.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР