Според някои проучвания днешната средностатистическа жена целува около 15 мъже,

...
Според някои проучвания днешната средностатистическа жена целува около 15 мъже,
Коментари Харесай

8 неща, които можеш да научиш за някого от една-единствена целувка

Според някои изследвания днешната средностатистическа жена целува към 15 мъже, има 2 дълги връзки и страда от разрушено сърце най-малко 2 пъти, преди да срещне индивида, за който ще се омъжи. Но по-важното в днешната ни публикация е, че първата целувка ни разкрива доста за един човек и може да ни покаже каква ще бъде връзката ни с него. Така че през днешния ден сме ви подготвили лист с 8 неща, които можете да разберете за колегата ви след първата ви целувка, в случай че се сетите да им обърнете внимание.
Прочетете още
1. Има ли химия посред ви?

Химията сред двама души не може да се опише с думи, тя е нещо, което се усеща. Когато устните ви се допират, желае ли ти се този момент да трае постоянно или бързаш да се отдръпнеш? Дори и сътрудникът ти да не е страховит в целувките, в случай че изпитваш привличане и боязън, това е страховит знак. Ако обаче се чувстваш разочарована още при първите целувки и не усещаш никакви искри, това надали в миналото ще се промени.

2. Дали той ще е добър в леглото?

Начинът, по който се целува един човек, може да ни покаже и какъв ще бъде в леглото. Обърни внимание освен на устните му, само че и какво прави с ръцете си, по какъв начин се движи, кои елементи от тялото ти гали, дали е нападателен. Ако се държите за ръце, в случай че накланя тялото си към твоето, в случай че краката ви се преплитат – всичко това основава спомагателна връзка посред ви и в случай че той употребява цялото си тяло при целувките, най-вероятно ще бъде и по-активен ухажор.

3. Дали е убеден в себе си?

Начинът, по който той ще подходи към първата целувка, може да ти покаже какъв брой е самонадеян. Дали нервно си играе с ключовете, преди да се реши да те целуне? Дали се взема решение изведнъж да те целуне? Дали прокарва пръсти през косата ти? Страхува ли се да срещне погледа ти преди този момент, а по-късно? Увереният човек знае какво прави и не съжалява за постъпките си. Ако и двамата се чувствате разчувствани, само че уверени при първата целувка това е доста добър знак. Друг симптом за убеденост е в случай че той не се опасява да ти направи комплимент след целувката или просто да покаже страстите си. Ако той е открит в подобен миг, значи е почтен и посред ви няма да има секрети.

4. Дали се грижи за себе си?

Ясно е, че персоналната хигиена е значима, само че първата целувка рядко се замисляме за хигиената на другия. Обаче целувката може да ни разкрие и дали индивида против нас се грижи за себе си. Дали дъхът му мирише на ментова дъвка? Усеща ли се да носи парфюм? Ухае ли добре? Ако отговорът е „ да “, той се интересува от мнението ти и се грижи за себе си. Ако обаче неприятната му хигиена ти направи усещане, това надали ще е индивидуален случай.

5. Дали е добър слушател?

Когато се целуваме, не можем да изразим желанията си гласно, само че можем да ги покажем с езика на тялото. Основният трик е да видиш дали сътрудникът ти следва твоя темп и в случай че му покажеш, че нещо не ти харесва – да спре. При всяка целувка ние изпращаме десетки дребни сигнали, които демонстрират на другия какъв брой бързо да е темпото, какъв брой език да употребява, дали да е по-настъпателен или да се отдръпне. Ако той чете тези сигнали, значи обръща внимание на желанията и потребностите ти.

6. Колко сериозна ще е връзката ви?

Очевидно е, че целувката демонстрира интерес, само че не е наложително желанията му да са съществени. Все отново има по какъв начин да схванеш каква връзка желае по типа на целувката. Дали е бил изключително гальовен и деликатен? Дали целувката е била малко прибързана и припряна? Дали се е спрял единствено на целувка или не е пропуснал и да те опипа? Не забравяй и за личните си усеща. Искаш ли още от тези целувки? Дали те е предиздвикал да се размечтаеш? Или пък не можеш да си представиш нищо съществено с подобен човек?

7. Дали работи преждевременно?

Първата целувка може да ни покаже и дали индивидът против нас е припрян. Ако той бърза да те целуне, в случай че си пъха езика в ухото ти, бърза да провре ръка под блузата ти и така нататък, той сигурно просто желае да спи с теб. Ако всичките му дейности са доста прибързани и те карат да се чувстваш некомфортно, той надали те възприема съществено, само че и освен това – той несъмнено не е толерантен човек и не може да се любува на момента. 8. Дали те цени? Поведението му след целувката също демонстрира отношението му към теб. Просто наблюдава реакцията му. Дали е ухилен и благополучен, че си разрешила да те целуне? Дали очите му искрят от предпочитание, само че се държи джентълменски? Утвърдителните отговори на тези въпроси демонстрират, че той те цени и се радва да бъде с теб.

Източник: Dama.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР