Според нумеролозите това число за мнозина може да се превърне

...
Според нумеролозите това число за мнозина може да се превърне
Коментари Харесай

Как да прекараме деня и какво да не правим на огледалната дата 22.02.2022 г.

Според нумеролозите това число за мнозина може да се трансформира в най-благоприятното за цялата година. Но е значимо да се съблюдават редица условия, с цел да се реализира благоразположението на висшите сили.

Огледалната дата 22.02.2022 година дава обещание да бъде най-благоприятният ден в годината, считат нумеролозите. В тази просвета такива цифри в календара се смятат за специфични, енергийно мощни. Освен това през днешния ден е вторият ден от седмицата, който се пада на втория лунен ден. Силата на двойките е отвън мащаба, само че изходът на тази сила може да бъде по едно и също време градивен и унищожителен, в случай че не се съблюдават избрани правила.

Какви инициативи ще бъдат сполучливи на 22 февруари 2022 година

Магията на числата през днешния ден ще помогне на мнозина да привлекат приятни промени в живота си. Ако от дълго време имате фантазия, само че се страхувате да я реализирате, време е да действате. Нумеролозите предлагат потреблението на силата на шестте двойки за осъществяване на желанията. Опитайте се да погледнете на живота си извън и да определите какво ви липсва, а по-късно формулирайте заветна фантазия.

За да доближите желанието си, направете и лист с задачите, планирайте стъпките за постигането им. Важно е обективно да оцените възможностите и да вземете поради всички вероятни опасности. Така че на фона на фантазиите сигурно би трябвало да се очертаят невъзмутими разбори.

Днес също е потребно да почистите къщата, да се отървете от ненужните неща. Не прекарвайте целия ден в четири стени, не отхвърляйте да поддържате връзка и да създавате нови познанства. Бизнес и персонални срещи дават обещание да бъдат позитивни и сполучливи.

Какво да не вършиме на 22 февруари 2022 година

Определено не си коства да прекарвате деня на дивана. Мързелът, несъмнено, е прелестен разкош, който би трябвало да си позволявате от време на време, само че не и през днешния ден. Дори планирайте дейна и потребна отмора, най-малко си уговорете среща със остарели другари и споделете приятна вечер с тях.

Избягвайте кавги и спорове, не бъдете прекомерно строги с децата. В този ден разногласието рискува да се проточи и да докара до дълготрайни последствия. Възстановяването на предходната връзка даже с близки хора по-късно ще бъде извънредно мъчно.

Съвет по нумерология за 22 февруари и всеки различен ден - пробвайте се да мислите добре за хората, не им пожелавайте зло даже в най-трудните обстановки. Цялата негативност, идваща от вас, може, като през огледало, да се върне. Не вземайте импулсивни решения и останете положителни. Късметът сигурно ще ви се усмихне.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР