Според нумерологията датата на раждане е пряко свързана с характера

...
Според нумерологията датата на раждане е пряко свързана с характера
Коментари Харесай

Всеки има карма, според деня, в който е роден: родените на 1, 10, 19, 28 ги влекат новостите и бизнеса

Според нумерологията датата на раждане е директно обвързвана с характера на индивида, с неговата характерност и не на последно място – с гениите му. За да разберете в каква степен, това което вършиме, е вашата същинска карма, проверете какво написа за датата ви на раждане:
– За родените на 1, 10, 19, 28 би могло да се каже, че имат нюх към бизнеса, влекат ги новостите;
– За родените на 2 и 20 изрично би могло да се каже, че умеят да изслушват и да схващат индивида против себе си, да поглеждат всяка обстановка и от двете й страни.
За хората, родени на тези дати, подобаващи специалности са психолог, детски преподавател или психотерапевт;
– За родените на 3, 12, 21, 30 може да се каже, че са доста надарени, изобретателни. Това са хора, които не са родени за чиновническа работа – тяхната задача е по-голяма.
– За родените на 4, 13, 31 – тези хора са чудесни чиновници, тъй като прецизно извършват своите отговорности. Може да се каже, че това са отборни играчи и не слагат личната си персона пред богатството на колектива. Понеже са сполучливи в своята работа, хората родени на тези дати бързо се издигат в длъжностен проект.

– За родените на 5, 14, 23 – това са адаптивни хора, подготвени на опити, обичат риска. За тях подобаващи са специалности в региона на туризма, защото сполучливо се оправят в проучването на непознати езици.
– За родените на 6, 15, 24 – тези хора несъмнено имат чувство за хубост и естетика. Това са същински естети, които би трябвало да употребяват тези свои качества – да вземем за пример да рисуват, пишат, създават разнообразни неща.
– За родените на 7, 16, 25 – това са хора, които умеят да се самоанализират, перфекционисти са в това, което правят и са доста съсредоточени в своите отговорности. Хората, родени на тези дати, ще се оправят наред с специалности, които са свързани с преподаване, мениджмънт, публицистика, изследователска активност.

– За родените на 8, 17, 26 – родените на тези дати са мощни персони, постоянно даже властни, само че по едно и също време с това и доста харизматични, с което бързо печелят доверие. Лидерските позиции биха им подхождали доста.
– За родените на 9, 18, 27 – това са борбени персони, които умеят да отстояват личните си позиции и следват идеалите си. Обичайно хората, родени на тези дати, са притеглен най-много от филантропични действия и състрадание. Често стават известни.
За родените на датите 11, 22 и 29 се счита, че са специфични:
– Родените на датите 11 и 29 са изключително предприемчиви – те имат доста добър усет за бизнес и творчество. Непрекъснато имат нови хрумвания, които желаят да реализират.
– Родените на 22 са изключително отдадени на работата си. Извънредно изобретателни са и могат да изпълнят и най-смелите си стремежи.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР