Според нови информационни течове, HMD Global работи върху нов Android-смартфон

...
Според нови информационни течове, HMD Global работи върху нов Android-смартфон
Коментари Харесай

HMD Skyline е Android-смартфон, вдъхновен от дизайна на Nokia Lumia, с цена €459

Според нови осведомителни течове, HMD Global работи върху нов Android-смартфон с дизайн, напомнящ на Nokia Lumia. Течът също по този начин разкрива и лист с други телефони, които компанията възнамерява да пусне.

Потребителят @smashx_60 разгласява в X (Twitter) устройство, наречено HMD Skyline, което наподобява като преобразяване на Nokia Lumia. Това е смарт телефон от междинен клас, оборудван с 6,67-инчов AMOLED-дисплей с FHD+ резолюция, 120 Hz периодичност и HDR10+ поддръжка. Този модел употребява процесор Snapdragon 7s Gen 2, 8 или 12 GB RAM и 256 GB памет. Батерията от 4900 mAh може да се зарежда кабелно или безжично, като поддържа мощ на зареждане надлежно от 33 W и 30 W.

Смартфонът HMD Skyline има тройна камера на задния панел. Той съдържа 108-мегапикселов главен модул, 8-мегапикселов ултраширокоъгълен модул и 2-мегапикселов макро-модул, който се употребява и като датчик за установяване дълбочината на фрагмента. Предната камера е с 32-мегапикселов датчик. Между другото се загатва и съществуването на модули, като NFC, Bluetooth 5.2 и 3,5 мм аудио-жак. Корпусът на смарт телефона обезпечава отбрана от навлизане на прахуляк и влага по стандарта IP67.

Смартфонът ще се предлага в черен, наследник, жълт и розов цвят. Стартовият модел с 8 GB памет ще се продава за €459, а конфигурацията с 12 GB RAM ще коства €499. Това устройство ще получава софтуерни актуализации в продължение на 3 години.

Също по този начин в развой на разработка от инженерите на HMD са смарт телефоните Waylay, Atlas, Ridge и Ridge Pro. Въпреки че моделът Waylay в действителност може да е версия на HMD Xenon, сега не е известно по кое време HMD възнамерява да пусне тези телефони на пазара.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР