Според независимо изследване на Euro Senso Lab киселите млека Димитър

...
Според независимо изследване на Euro Senso Lab киселите млека Димитър
Коментари Харесай

Кисело мляко Маджаров с високи оценки за вкус, мирис, гъстота и масленост

Според без значение проучване на Euro Senso Lab киселите млека Димитър Маджаров с 3.6% и 4.5% масленост са преди всичко по желание. Консуматорите им дават най-високи оценки за аромат, усет, изцяло усещане и характерни характерности като повърхнина, плътност, масленост. Внимателно подбраната суровина, българската закваска и обичайна технология са практиките, които подреждат ръководената от Маджаров компания измежду водачите в България.

Стандартът БДС

Според проучването на Euro Senso Lab, БДС значи по-добро качество за 84% от потребителите, а 47% го свързват с български артикул. Повечето кисели млека на Маджаров – от краве, биволско, козе и овче мляко –се създават по БДС. В тях се употребява единствено свежо мляко и българска закваска.

Пазарни данни и мнението на потребителите

Най-търсените кисели млека на Маджаров по БДС стандарт са с 3.6%, 4.5% и 2% масленост. Според изследване на „ Нилсен “ измежду 10-те най-хубави производители, през 2020 година киселите млека по БДС стандарт на Маджаров заемат второ място както по размер продажби на млека по БДС, по този начин и по стойност.

Обемът и цената на продажбите на пробиотично кисело мляко MyBiFiPro на Маджаров, с изгоди за стомашно-чревния тракт и имунитета, са нарастнали близо два пъти през 2020 година по отношение на 2019 година „ Все повече и повече хора избират храна, която е потребна за здравето им и има достоверен усет “, разясняват от компанията.

Условия на произвеждане и хигиена

Киселото мляко Маджаров се създава в стерилна непорочност. Мандрата в град Стамболийски работи без почивен ден и дава отговор на всички европейски хранително-вкусови условия. Заетите в производството на Маджаров са с 10-15-годишен стаж и знаят какво значи поддържане на една и съща хигиена и качество.

Лабораторията на компанията разполага с съвременна инсталация за инспекция на разнообразни параметри: съществуване на антибиотици, изсъхнало вещество, протеини, масленост, водно наличие. В нея се прави обширен разбор за липса на замърсяване и микроорганизми. Освен това, всекидневно се следи дали няма отклоняване от рецептурите.

Във компанията на Маджаров са въведени наложителни хигиенични процедури на всички равнища – личен състав, машини, индустриални пространства, съблекални. Преди започване на произвеждане чиновниците се обличат в чисто облекло, в това число шапки и ръкавели, което се подменя при всяко тяхно излизане. Машините и опаковките на продуктите авансово се измиват и дезинфекцират. По време на пълнене всички повърхности непрестанно се мият. В края на работния ден още веднъж се прави главно миене на машини и пространства и цялостна стерилизация. Персоналът напуща и затваря пространствата, дезинфекцирани до идващия работен ден. Еднократното работно облекло се изхвърля и заменя с чисто на идващия ден.

Характеристики и качества на млякото

Маджаров създава кисело мляко от 2015 година Днес предлага 10 типа, с друга масленост: краве, овче, козе, пробиотично, биволско, с каймак, цедено.Те са направени единствено от първокачествено мляко, единствено от български ферми първа категория. Не инцидентно имат над 10 оценки.

Киселото мляко Димитър Маджаров е без никакви консерванти, без изсъхнало мляко, с обичаен млечно-кисел усет, от българска закваска от Lactobacillus bulgaricus. То е част от менюто на хората с високи условия, които желаят да слагат на трапезата си чиста храна – постоянно вкусна, постоянно с едни и същи характерности.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР