Според нея най-възможна би била сглобка на общинско ниво, но

...
Според нея най-възможна би била сглобка на общинско ниво, но
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Най-възможна би била „сглобка” на общинско ниво, но ГЕРБ таят обида към ПП-ДБ

Според нея най-възможна би била „ сглобка ” на общинско равнище, само че ГЕРБ таят засегнатост към ПП-ДБ и желаят да потвърдят, че без тях ръководство няма. „ В тази предизборна акция ПП-ДБ-СС не си даваха сметка, че нямат задоволително поддръжка от софиянци, тъй че да се самообявят за богове и че нямат потребност от никой различен. Те не трябваше да залагат на черна акция, а на диалог всъщност ”, изясни Григорова. Отказът от разговор се задълбочава, сподели тя.

„ След като беше декларирано, че няма да има нарастване на заплатите на транспортните служащи и го изговорих, в този момент стана ясно, че може да има нарастване. Част от хората няма да си получат заплатите и за декември, в случай че не проведем този диалог, тъй като има разминаване в бюджетите сред август и септември. Трябва да разберем по какъв начин заетите в тези центрове могат да си получат цялостния размер на заплатите, казусът е общински, не е бюджетен ”, сподели Григорова.

Относно въведената възбрана за придвижване на остарели коли в центъра на София Григорова сподели: „ Какво като допуснем тези коли да минат на 1 км от центъра и изтърван тези излъчвания на 1 км от центъра или в самия център, притеснявам се, че няма разлика ".

Относно делото, което тя води против кмета на София Васил Терзиев и чието днешно съвещание беше отсрочено, тя сподели, че ход на делото е даден още на предходното съвещание. Днес се оказа, че времето не е било задоволително, с цел да се дават всички нужни документи, няма част от документите за узаконяване на машините. Следващото съвещание на делото ще бъде на 19 януари. Беше разпитан и очевидец, член на СИК, изясни Григорова.
 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР