Според нея на Балканите има силен футбол и България е

...
Според нея на Балканите има силен футбол и България е
Коментари Харесай

Без церемония за спортист на годината тази година

Според нея на Балканите има мощен футбол и България е трябвало да бъде на Световното състезание. За да се случи обаче, това зависи от футболната федерация и би трябвало да се вземат решения, колкото и мъчителни да са.

Спортът не би трябвало да бъде подценяван като един от сериозните браншове за ръководството на една страна. Затова и Министерството на младежта и спорта е направило изследване къде жителите поставят като приоритет спорта. Изследването е на организация " Тренд " и демонстрира, че 88% от хората схващат изгодата от спорта, само че едвам 23% спортуват. Според Лечева това демонстрира потребността от дълготрайни ограничения - основаване на спортни площадки и благоприятни условия за спортуване, както и образование в тази посока от ранна детска възраст.

Не би трябвало да се вършат опити в ръководството на спорта, счита Лечева. Там би трябвало да има хора освен с теоретични знания, само че и с на практика, сподели тя във връзка предложенията за постоянно държавно управление.

Политическите сили се настаниха комфортно в тази позиция да трансферират отговорността за ръководството на страната върху служебното правитлентво, вместо да се концентрират върху това да сформират държавно управление. Те не търсят своята персонална отговорност какво те би трябвало да създадат, сподели министърката.

" В персонален проект за мен няма значение дали извършвам мандат за 4 години, или ще ръководя още 2 седмици ", изясни Лечева.

Според нея Българска социалистическа партия би трябвало да разиска поддръжката за вероятно държавно управление със своите органи. " Българска социалистическа партия се натика в този ъгъл, в който сме не съществена политическа мощ, опция на ГЕРБ, а сме там, където играем второстепенна роля. Ръководството на партията би трябвало да излезе от тази дупка, тъй като в този миг и с този състав на управление нямаме аспект да играем решаваща роля ", сподели Лечева.

По думите й смяната може да се случи посредством вдишване на отговорност от цялото управление, защото има сериозна низходяща наклонност - от 900 хиляди гласоподаватели на последните избори те са били едвам 260 хиляди

Самата тя би избрала да гласоподава с машини, а една от аргументите за раздор сред нея и управлението на Българска социалистическа партия е, че то не се вслушва в структурите на партията.

Повече от 20 години съм член на Българска социалистическа партия, ще остана, каквото и да е управлението, и ще работя за одобряването на партията, сподели Лечева.
  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР