Според нея кипърецът не е бил от кротките жители. Изненадана

...
Според нея кипърецът не е бил от кротките жители. Изненадана
Коментари Харесай

Работата Стана Дебела! Вижте Кой Се Оказа Бизнесменът, Който Прегази Крадец С Джипа Си!

Според нея кипърецът не е бил от кротките поданици. Изненадана е обаче, че преднамерено е блъснал и умъртвил човек. По думите й преди 3-4 година избухнал пожар в къщата на чужденеца в Болярино и тя станала необитаема. По тази причина Пирилис се пренесъл с ромката във фермата. Според прокуратурата няма данни убитият Гаджанов да е взел участие в палежа.

Кметицата на село Болярино отхвърли по БНР да знае за закани против Пирилис, само че позволи, че може и да има. Милиева посочи, че ромската махала в селото е от десетина къщи и не е имало напрежение на етническа основа. По думите след случая няма напрежение в селото. Жандармерията е тук, с цел да пази реда, съобщи тя.

Инцидентът стана към среднощ на 11 май. Трима мъже от село Белозем навлезли в парцела на Димитракис Пирилис и при опит да откраднат животни или люцерна били видяни от притежателя. Той ги подгонил с товарния си автомобил, като тримата побегнали в разнообразни направления. Настигайки единия от крадците, Спирилис го прегазил. 30-годишният умрял на място.

МВР-Пловдив заяви, че в село Болярино има засилено полицейско наличие. Три буса жандармеристи пазят фермата на кипъреца, защото локални роми заплашват, че ще я възпламенят. На 60-годишния предприемач е повдигнато обвиняване за съзнателно закононарушение. Повдигнати са обвинявания и на двамата роми, нахлули в парцела на фермера, имат присъди за обири. Прегазеният Петър Гаджанов е дълго престъпно досие - има 14 присъди за обири. Ако обвиняванията против Пирилис се потвърдят, го грозят от 10 до 20 години затвор.

Кой е фермерът?

Димитракис Пириллис живее в България близо 20 години. След като идва от Кипър, печели на търг някогашния икономически двор в Болярино и последователно го трансформира в съвременна кравеферма. Купува и наема земя в покрайнините на селото за подготвяне фураж за животните, написа " Марица ". През годините влага в остарели и изоставени къщи в селото, ремонтира ги и настанява в тях служащите си от фермата. Наскоро имал концепция да купи и пусне в деяние остарялата хлебарна, която от дълго време не работи. Дали като чужденец или процъфтяващ човек, той е бил непрестанно в полезрението на крадци. Във фермата му нееднократно е имало обири, а от жалбите му до полицията не е видял изгода. Преди 3 години е запален домът му, който изгаря до основи, заради което се мести а живее във фермата. При пожара с изключение на покъщнината и документите му, изгорят и няколко тона семена за посев за хиляди лв.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР