Според нея генетичният ѝ багаж е доста тежък – поне

...
Според нея генетичният ѝ багаж е доста тежък – поне
Коментари Харесай

Виктория Капитонова: Не ми давайте пиячка!

Според нея генетичният ѝ багаж е много тежък – най-малко що се касае до въздействието, което ѝ оказват няколко напитки. Баща ѝ се отличавал със податливост да не се владее, откакто обърне няколко чашки. Именно тази му линия била наследила и Виктория и никак не си поплювала, когато била на градус.

Именно експанзията, която проявявала в такива случаи, блеснала и в “Ергенът ”. Злобната страна на Капитонова постоянно излизала нескрито след използването на алкохол. А в предаването, водени най-много от скуката, участниците се отдавали на пиянство. Щом станело това, те се раздразвали и започвали да демонстрират скритите си гении. Малкото храна още повече изостряла ситуацията и в последна сметка разногласията вземали превес.

Така очевидно склонността на инфлуенсърката да си пийва, е откроила най-лошите ѝ черти в шоуто. Наследствеността, несъмнено, е значим миг, само че до каква степен Виктория Капитонова се преценява с гените си, е сполучлив въпрос. В действителния живот, когато си пийнела, тя започвала да се кара с приятеля си и да го човърка. Въпреки сякаш постоянните им връзки май във връзката им въпреки всичко има някакви търкания, които се проявявали в момент на уязвимост и на въпросното деяние на питиетата. Затова и предпочитала да заобикаля пиенето.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР