Според нея, дебатът в Националния съвет е станал добър, защото

...
Според нея, дебатът в Националния съвет е станал добър, защото
Коментари Харесай

До Сега Запази Мълчание, Но Весела Лечева Извади Тежката Картечница! Попиля Станишев!

Според нея, дебатът в Националния съвет е станал добър, тъй като след него имало полемики, а не тишина. " Ако имаше тишина, щеше да е ужасно ", отсече депутатката.

" Някои се пробват да внушат, че ще предложим на българската общност един фамилен латино сериал. Те споделиха, че няма по какъв начин да бъдат в една листа. Двамата са разнообразни характери, с разнообразни философии. Тук става въпрос за политики, за характери и философия. Тук въпросът е да уцелиш десетката с една идея, която да я облечеш с платформа и политика ", добави по тематиката Лечева, предава Нова тв.

" Голяма част от нашите членове припознават Сергей и в никакъв случай няма да му кажат да отстъпи настрана ", регистрира тя.

" Бях подготвена да се закълна, че Сергей самичък ще се откаже от номинацията. Очаквах да се откаже. Той може да бъде потребен и отвън листата, може да бъде потребен като президент на ПЕС. Хората го почитат, само че би трябвало да премериш температурата на открито и какви са настроенията на жителите ", продължи войната с някогашния ръководител на Българска социалистическа партия Лечева.

" Смятам, че това, което предложи Корнелия Нинова за ограничение на мандатите беше ясно декларирана политика, а не разпра с неуместните. Тази партия желае мандатност, три мандата са задоволителни, с цел да твориш в политиката ", отбрани тя председателката си.

Според Лечева, най-големият конкурент на идните избори щяла да бъде не лидерът на листата на ГЕРБ, а нейната политика.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР