Според нея 100% диверсификация ще е в ущърб на държаватаНаправи

...
Според нея 100% диверсификация ще е в ущърб на държаватаНаправи
Коментари Харесай

Корнелия Нинова отговори на Слави Трифонов

Според нея 100% диверсификация ще е в ущърб на страната
„ Направи ми усещане една дума – да разбием. Има Такъв Народ в продължение на три Народното събрание разбиваха опцията за сигурност, сформиране на постоянни държавни управления. Това е разрушително. Мисля, че в тази обстановка имаме потребност от непоклатимост, сигурност и далновидност, а не от разтрошаване.
Г-н Трифонов сподели, че Има Такъв Народ ще са поръчител за референдума в Народното събрание. Какъв поръчител бяха в предходния? Никакъв “. Това съобщи някогашният вицепремиер и водач на Българска социалистическа партия – Корнелия Нинова пред bTV.



Тя насочи апел към хората да помислят и добави, че това, което споделя Трифонов е невероятно.
„ Ще ги употребят. Единственият метод да се промени формата на държавно ръководство е посредством Велико национално заседание. Това е неградивно “, посочи тя.

Според нея казусът ще остане неуреден, когато едно нещо е неприятно, а ти го направиш още по-лошо.
„ Всички проблеми са решими, стига да има разсъдък и политическа воля “, безапелационна бе Нинова.

Тя разяснява и уволнението на ръководителя на КЗП и част от членове на комисията.
„ Уволниха се хора, които имаха храброст да се изправят против колекторските компании. Хората се притискат по села, градове, стига се до физически пердах. Това са смелите хора, които потеглиха на борба против райския газ. Това са хората, които направиха над 15 хиляди инспекции за далавера с олио, захар, бензин. Имаха смелостта да се изправят против огромни ползи. Уволняват ги, тъй като адвокатският стаж не бил стаж “, възмути се Нинова.

Според нея договарянията с „ Газпром “ са нужни и би трябвало да се водят откакто изтече контракта на страната ни с тях.
„ Демократична България са срещу поради прекомерно идеализиране. Не гледат прагматично, а Политическа партия започнаха да трансформират позицията си. Разумно, прагматично и в полза на народа. Това със 100% диверсификация го чух от Борисов, само че считам, че ще е в ущърб на страната “, сподели тя.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР