Според непотвърдена информация пилотът на Астън Мартин Ланс Строл е

...
Според непотвърдена информация пилотът на Астън Мартин Ланс Строл е
Коментари Харесай

Ланс Строл е с две счупени китки, пропуска първите 3 старта?

Според непотвърдена информация водачът на Астън Мартин Ланс Строл е с две счупени китки след случая с велосипед, който го извади от предсезонните проби в Бахрейн. От отбора не разясняват каква тъкмо е травмата на канадеца, а в испански медии се появи информация, че Строл е със счупена дясна китка след рухването.

Сега обаче се появи информация за две счупени китки - първо в бразилското издание BandSports, а също така авторитетният публицист Мариана Бекер също заяви за същата травма. Тя също по този начин заяви, че Ланс даже към този момент е претърпял интервенция на едната си китка в Испания.

Тимът не удостовери и спомагателни детайлности към случая на Ланс. Смята се, че случаят е станал в Малага, след което Ланс е бил по неотложност превозен в Барселона, където е бил опериран от световноизвестния хирург лекар Хавиер Мир, който преди този момент оперира и Марк Маркес.
 Другович чака Астън Мартин да избере заместител на Строл в последния миг Другович чака Астън Мартин да избере заместител на Строл в последния миг
Друга значима детайлност е, че от Астън Мартин не са удостоверили по кое време тъкмо е станал случаят с Ланс, което пък затруднява прогнозите за периода за възобновяване на Ланс.
 Слух: Астън Мартин пробва да върне Фетел на пистата Слух: Астън Мартин пробва да върне Фетел на пистата
Вчера за Астън Мартин кара тестовият водач Фелипе Драгович, а през днешния ден напълно тестовата стратегия на отбора е в ръцете на Фернандо Алонсо. Шампионът във Формула 2 Драгович е кандидат №1 за мястото на Строл в първите надпревари от сезона, защото в случай че информацията за случая на Ланс се удостовери, то той най-вероятно ще може да седне зад кормилото за майските надпревари.
 Вилньов: Алпин ще загуби доста от раздялата с Алонсо Вилньов: Алпин ще загуби доста от раздялата с Алонсо
Другият авариен водач на Астън Мартин Щофел Вандоорн сега е в Кейптаун за надпреварата от Формула Е и предвижда, че надали ще може да смени Ланс за началото на сезона другата седмица в Бахрейн.
 Ланс Строл е с фрактура на китката? Ланс Строл е с фрактура на китката?
“Драгович кара на тестванията в Бахрейн, съгласно мен е разумно той да кара в първото съревнование, предвид на това, че е взел участие и в тестванията преди началото на сезона ”, изясни Вандоорн.
 От Астън Мартин потвърдиха каква е травмата, която извади Строл от тестванията От Астън Мартин потвърдиха каква е травмата, която извади Строл от тестванията
В същото време на тестванията в Бахрейн се появи слух, че от Астън Мартин се пробват да уговорят Себастиан Фетел да се върне в отбора за началото на сезона, макар че 4-кратният международен първенец се отдръпна от спорта след края на сезон 2022 във Формула 1.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР