Според него загубата се дължи и на ниската избирателна активност.

...
Според него загубата се дължи и на ниската избирателна активност.
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев посочи основните грешки на Нинова

Според него загубата се дължи и на ниската изборна интензивност. „ Всички политически партии имаме виновност за това. Винаги е имало слаба интензивност за евроизборите. Българска социалистическа партия съумя да активизира твърдото си ядро, само че не успяхме да активизираме периферията. Въпреки това ние сме единствената политическа мощ, която качва с един глас. Ние сме партия, която в 70 общини е първа политическа мощ “, сподели той.

„ Корнелия Нинова пое политическа отговорност в подаването на оставката си. Считам, че всеки има отговорност. Така се носи отговорност. В политиката при загуба се подава оставка. В случая няма морални спечелили. Всеки един водач може да бъде упрекван “, счита Стойнев.

Според него водачът на Българска социалистическа партия трябвало да е по-дипломатична и да търси единодушие в редиците на партията си. „ Трябва да имаме по-нормален разговор, това е мое мнение “, разяснява Драгомир Стойнев.

„ В политиката би трябвало да имаш силата да подадеш ръка, да се вслушаш в другите, да уважаваш своя конкурент. В Българска социалистическа партия има недоволни от прокарваните линии в Българска социалистическа партия, а Българска социалистическа партия би трябвало да излъчва мощ. Има едно неодобрение. Призовавам за разговор и успокоение. На пленума не беше приятна картинката. Националния съвет пренареди листата. Преференциите са победа на демокрацията “, сподели още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР