Според него, задължение на законодателите е да решат доколко сериозни

...
Според него, задължение на законодателите е да решат доколко сериозни
Коментари Харесай

Опитват Се Да Катурнат Доналд Тръмп Със Зъби И Нокти!

Според него, обвързване на законодателите е да решат до каква степен съществени са обвиняванията против Тръмп, защото процедура за премахване на президент се стартира единствено при съществуването на съществени правонарушения.

Надлер даде изявление за CNN единствено два дни, откакто федералните прокурори упрекнаха някогашния юрист на Тръмп - Майкъл Коен - в образуване заплащане в размер на 280 000 $ на две дами, които твърдяха, че са имали полови връзки с Тръмп. Парите им са били изплатени, с цел да не приказват пред медиите пред изборите в 2016 година.

В обвиняването на прокурорите се споделя още,че заплащането е станало със знанието на президента и по негово напътствие. Според Надлер, в случай че това се потвърди, то може да стане съображение за започване на процедура на импийчмънт. Но самото премахване надали ще мине през Сената, където републиканците имат надзор и в новия си състав, който също ще стартира работа през януари 2019 година.

Надлер обаче е безапелационен, че Конституцията дава право за пускане на такава процедура и съобщи: " Никой не може да стои над Закона ".

Доналд Тръмп отхвърля обвиняванията за платените суми на двете дами - едната порноактриса, а другата модел на " Плейбой ", а също по този начин и обвиняванията за връзка на неговия избирателен щаб с представители на Кремъл.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР