Според него в момента те са измама и срамАмериканският президент

...
Според него в момента те са измама и срамАмериканският президент
Коментари Харесай

Тръмп иска да промени законите за клевета в САЩ


Според него сега те са " машинация и позор "

Американският президент Доналд Тръмп има намерение да изследва опциите за смяна на американското законодателство за клюка, предава БГНЕС. Той заяви това след съвещание с министрите от своята администрация. Повод за изразеното желание е публикуването на една изключително сериозна към неговата персона и неговото ръководство книга, която получи огромен отзив в страната. Става дума за книгата на журналиста Майкъл Уолф „ Огън и гняв: В Белия дом на Тръмп “.

" Ще разгледаме деликатно законите на нашата страна за клюка, тъй че човек, за който някой  каже нещо лъжливо и дискредитиращо, да може да получи отбрана в нашите съдилища ", съобщи президентът след първото съвещание на своя кабинет през новата година.

„ Не можете да заблуждавате, да казвате съзнателно погрешни неща и в това време да се усмихвате, когато парите идват по банковата ви сметка “.

„ Нашите настоящи закони за клеветата са машинация и позор – те не отразяват нашите американски полезности “, добави той. Тръмп се опита несполучливо да спре публикуването на книгата благодарение на юристите си.

Заявлението му за смяна в законодателството за клевета обаче, е малко евентуално да се осъществя с съответни дейности. Промяна на тези закони би означавала правосъдна борба, която ще приключи пред Върховния съд на страната, защото те не са федерални, а щатски закони./ Нова тв

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР