Според него са сгрешили и партиите, които са смятали, че

...
Според него са сгрешили и партиите, които са смятали, че
Коментари Харесай

Крум Зарков: БСП продължава с тъжните резултати, вярвам, че ще тръгне отново напред

Според него са сбъркали и партиите, които са считали, че това ще увеличи резултата им. " Не методът на гласоподаване е това, което кара хората да поддържат една партия, а нейната политика. За страдание, Българска социалистическа партия продължава с тъжните резултати, само че аз съм сигурен, че моята партия ще откри метод да излезе от тази обстановка и ще тръгне още веднъж напред ", разяснява служеният министър, представен от Българска телеграфна агенция. 

Според Крум Зарков изборите са минали умерено, добре проведено, без огромни произшествия, като за това признателност заслужават институциите и членовете на секционните изборни комисии, които са се справили с доста огромни провокации. " Пред тези провокации ги беше изправил българският законодател с последните промени на изборното законодателство ", добави той.

Избирателната интензивност в Сливенския затвор е била повече от 98 %, както и в множеството места за отнемане от независимост. " Всички, които желаеха и имаха правото на глас, са го упражнили при доста добра организация ", разяснява министърът. 

Снимка: БТА

В пандиза в Сливен излежават наказванията си 210 лишени от независимост. По думите му изискванията на място дават отговор на всички стандарти, а управлението се оправя доста добре. Той акцентира и главната функционалност и цел на местата за отнемане от независимост - превъзпитаването на пандизчиите. " Нивата на рецидив в страната остават прекомерно високи ", разяснява министър Зарков. 

Той бе в Сливен дружно с отрасловия заместник-министър Мария Павлова и основния шеф на Главна дирекция " Изпълнение на наказванията " (ГДИН) гл. комисар Ивайло Йорданов. 

По думите на Зарков статистическите данни за настанените наказани и арестувани дами демонстрират липса на претъпканост. След главния ремонт на отделенията в централната част на корпуса преди 7 години, изискванията са в сходство с нормативните условия и рекомендации на национални и интернационалните институции и организации. Всяко жилищно помещение разполага със независим хигиеничен възел, на всеки кулоар са обособени общи пространства за персонална хигиена. В пандиза действат зали за групова работа, библиотека, киносалон, параклис, зали за рандеву. 

Снимка: БТА

Лишените от независимост, които поставят труд на територията на пандиза - домашен щат, шивашки завод и други две индустриални звена, са 70. В Средно учебно заведение " Аргира Жечкова " тази образователна година се образоват 42 дами. В учебното заведение, с изключение на познания, те имат опция да получат и професионална подготовка за шивач. 

В детската ясла към пандиза е настанена една майка със своето бебе.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР