Според него опитите на депутатите за съдебна реформа са по-скоро

...
Според него опитите на депутатите за съдебна реформа са по-скоро
Коментари Харесай

Проданов: Служебното правителство започва да нанася много щети на България


Според него опитите на депутатите за правосъдна промяна са по-скоро прахуляк в очите на хората

Служебното държавно управление явно стартира да нанася доста вреди на България. Това сподели пред Нова телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов, като посочи, че Българска социалистическа партия е направила всичко допустимо за съставянето на постоянен кабинет.

Народният представител означи още, че парламентарната народна власт е подложена на риск, тъй като в продължение на 2 години страната се ръководи през множеството време от служебни държавни управления.

Според него опитите на депутатите за правосъдна промяна са по-скоро прахуляк в очите на хората. По думите на социалиста едва ли ще се стигне до второ четене на закона, който планува по-засилен надзор върху дейностите на основния прокурор.

Проданов отговори на думите на отрасловия длъжностен министър Крум Зарков, че в парламентарната група на Българска социалистическа партия няма борци за правосъдна промяна по този начин: „ Ние сме били там на място, само че с 24 народни представители можем да създадем това и нищо повече. Ние вършим това, което ни е допустимо “.

„ Човек, който за власт и постове минава през трупове “. Така депутатът от Българска социалистическа партия разказа Мая Манолова като акцентира, че тя няма да направи обединяване на лявото у нас. По думите му множеството политически субекти, които имат искания за обединяване вляво, са напуснали Българска социалистическа партия и са станали причина за разединението на лявото.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР