Според него очевидно е, че охраняването на българската граница като

...
Според него очевидно е, че охраняването на българската граница като
Коментари Харесай

Христо Иванов: Нямаме време за грешки и експерименти на границата

Според него явно е, че охраняването на българската граница като политика, която е в разговор с нашите турски съседи, без това да има детайли на някакво напрежение - даже единствено риторическо, ще бъде все по-важна.

" Това е толкоз значимо за един народен приоритет като Шенген да вземем за пример, който ние имаме. Това би трябвало да е един от главните цели на идващото ръководство. Тепърва ще би трябвало да обяснява поддръжката на оградното оборудване и неговата успеваемост, съобразността на средствата, които са отделяни, по какъв начин са употребявани. Ако се стигне на образуване на изпълнителна власт с наше присъединяване, ние би трябвало доста деликатно да си извадим уроците от неуспехите на предходното ръководство и структурните му проблеми и да създадем всичко допустимо да не се повтарят. Нямаме време за спомагателни неточности и опити ", уточни Христо Иванов.

По думите му, има доста модерни софтуерни средства за обезпечаване на този вид защита на границата, че доста въпроси пораждат за цялата идея на това гранично оборудване и за нейното използване.

" Очевидно ще би трябвало да се преразгледат доста детайли от това какви средства се употребяват, какъв брой костват и какъв брой са ефикасни. Това ще е сериозна грижа на българската страна отсега нататък. За страдание обстановката с другите бежански огнища не се опростява в световен проект и ние би трябвало да сме подготвени ", посочи той.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР