Според него няма условия за започване на преговори, тъй като

...
Според него няма условия за започване на преговори, тъй като
Коментари Харесай

Анализатори: Без преговори с Украйна, докато Русия не завладее Донбас и още територии

Според него няма условия за започване на договаряния, защото Русия се стреми да реализира задачите си - да завладее Донбас, да резервира Крим и да изведе настъплението по-напред в Украйна.

" Тази цел към момента не е реализирана. Русия не може да остави нещата по този метод. Виждаме, заради мощната поддръжка на Запада, повишение на мотивацията в украинското командване. Украинският президент към този момент приказва за победа. Трябва да обяснят какво схващат под победа - евентуално изтласкването на Русия ", сподели още проф. Кънчев.

И още един път посочи, че няма реализирани стратегически цели, които да дадат съображение за договаряния и кротичък контракт

Журналистът Валери Тодоров уточни пред Bulgaria ON AIR, че бойните дейности и спорът ще не престават повече от плануваното от някои специалисти.

" Зеленски говореше за победа, само че през последните години той приказва с оскърбление, че има възможност Украйна да загуби територии. Това е евентуална вероятност в бъдеще. Русия няма да отстъпи от Крим. Лавров съобщи, че Донбас е категоричен приоритет за Русия ", разяснява той.

По думите му вкарването на ракетни системи със междинен обхват е доста рисковано, защото основава риск да попадне в незнайни ръце.

" Бяха пропуснати няколко момента, когато имаше заледяване на спора, тогава можеше да се водят договаряния. В момента Русия води неотстъпчива политика към Донбас. Няма да отстъпи, до момента в който не реализира задачите си ", сигурен е Тодоров.

Журналистът е на мнение, че не може да чакаме дълготрайно решение, тъй като се намесват пластовете в международната политика. Европа закъснява с формулирането на лична политика, належащо е да се създадат разбори, безапелационен е Тодоров.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР