Според него не всички в ЕС са идиотиБеларуският държавен глава

...
Според него не всички в ЕС са идиотиБеларуският държавен глава
Коментари Харесай

Лукашенко с призив към Европа за обединение с Русия

Според него „ не всички в Европейски Съюз са идиоти
Беларуският държавен глава Александър Лукашенко насочи апел Европа да се раздели със зависимостта си от Съединени американски щати и да се сплоти с Русия.

Според него по този метод ще се сътвори „ най-мощният и авторитетен център на планетата “, отбелязва ТАСС.

Той съобщи, че е нужно сливане на софтуерния Запад и ресурсната база на Русия. Това се случи по време на открит урок о история в директен ефир за всички учебни заведения и университети, предава Българска телеграфна агенция.



Според него „ не всички в Европейски Съюз са идиоти и всички прелестно схващат къде е щастието за Европейския съюз и цяла Европа – тук в Евразия “. По думите на беларуския водач европейците не подхващат стъпки за обединяване, тъй като американците „ не ги пускат “.

Пред аудиторията си президентът на Беларус предсказа за света „ милитаризация, увеличение на нуклеарната опасност, ескалация на напрежението и доста неприятни сюжети “.
Като двете най-опасни световни трендове той очерта потреблението на глобите като политически и стопански инструмент, както и поляризацията и радикализацията в обществата.

Александър Лукашенко изрече персонална и от името на съгражданите си поддръжка за съветската военна намеса в Украйна. Той съобщи, че „ Русия не може да загуби “.
Според беларуския президент в Украйна са се появили първи проблясъци на фашизъм и навлезе в тълкувания на понятията шовинизъм (нещо нормално) и нацизъм (нещо лошо), като посочи, че „ фашизмът е последна форма на нацизма “.
Източник: dir.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР