Според него жертвите на сблъсъците са били осем служители на

...
Според него жертвите на сблъсъците са били осем служители на
Коментари Харесай

В Момента: Кръв Заля Улиците! Невиждани Безредици, Вече Стотици Са Убити!

Според него жертвите на конфликтите са били осем чиновници на реда, повече от 1,2 хиляди са ранени. В същото време генерал-майорът съобщи, че няма конфликти сред протестиращите и силите за сигурност, а държавните сили съзнателно не откриват огън по протестиращите. Маан упрекна някои " натрапници " в набези против тях.

" Сега продължаваме следствието, с цел да установим самоличността на тези, които стоят зад атентатите против стачкуващите, в това число снайперисти ", сподели той, като осъди погромите в офисите на редица локални и задгранични медии, в това число " Ал Арабия " и " Ал Хадат " и обещавайки да разпознава виновните и за тези погроми.

Говорителят на вътрешното министерство сподели също, че за по-малко от седмица на безредици в Ирак са изгорени повече от 50 публични здания и осем офиса на разнообразни партии. На собствен ред, както увериха представители на командването на взаимните интервенции на въоръжените сили на страната, силите за сигурност ще продължат да пазят дипломатическите задачи и държавните организации.

От 1 октомври започнаха антиправителствени митинги в разнообразни елементи на Ирак в символ на митинг против неприятните условия на живот и корупцията и тези манифестации бързо се трансфораха в вълнения. Най-жестоките конфликти са станали в Багдад, както и в южните провинции.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР