Според него ГЕРБ и ПП намират общ език по много

...
Според него ГЕРБ и ПП намират общ език по много
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Има шансове за кабинет с третия мандат

Според него ГЕРБ и Политическа партия намират общ език по доста от тематиките

“Има шансове за кабинет с третия мандат, в случай че се стигне до осъзнаване на първата и втората политическа мощ ”, сподели политологът Калоян Методиев в предаването “Тази заран ”.
“Каквото се случи с първия мандат, това ще се случи и с втория. Въпросът е, че сме очевидци на един спектакъл сред първата и втората политическа мощ, които са в тежък спор ”, сподели политологът.

ГЕРБ и “Продължаваме смяната ” намират общ език по доста от тематиките, а по други се ритат, сподели Методиев.

Според него е доста динамична обстановката, а социологията демонстрира копипейст на това, което е било лятото. “Това не значи, че нещата ще останат по този начин. Всеки ден електоралните настройки се срутват тук-там ”, сподели Методиев.
Той бе безапелационен, че ГЕРБ стартира да прекалява с този съюз с Румен Радев, при който слагат на карта европейското бъдеще на България.

„ Държавата е дебалансирана. Служебното държавно управление прекалява с власт и води страната от ден на ден към проблеми в обществената сфера, стопанската система, политиката. Няма друга страна в Европа, която да има служебни кабинети като институция в конституциите си. В момента дотам се разтягат периодите, че към този момент на всички е ясно, че главната цел на президента е да ръководи оптимално дълго със служебни кабинети, да акумулира от ден на ден власт за личната си кохорта, а страната да съществува в някакво положение на полуразпад “, сподели Методиев.

видео:
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР