Според него БСП трайно се застопорява на дъното и не

...
Според него БСП трайно се застопорява на дъното и не
Коментари Харесай

Миков: Ако ПП не се съгласят да управляват с ГЕРБ, ще имат по-нисък резултат

Според него Българска социалистическа партия трайно се застопорява на дъното и не наподобява да си е направила заключения от това
Формирането на държавно управление сред ГЕРБ и Политическа партия е най-естественото. Няма по какъв начин да се дърпат от Политическа партия, тъй като на едни последващи избори ще имат по-нисък резултат, няма по какъв начин да вдигнат поддръжката за себе си по този начин. Те са нова, неукрепнала групировка без явен политически профил. Това сподели пред Нова телевизия някогашният министър на вътрешните работи Михаил Миков.

„ Възможни формули на ръководство има. Става въпрос за партии от дясното пространство, присъединяване на левицата в този парламент е минимализирано до 23 депутата. Конфигурации сред ГЕРБ и Политическа партия, или ГЕРБ и други обединения са също вероятни. Този път няма да се ухажват толкоз, в идващите дни ще забележим какво ще създадат, или да вървим на нови избори. Демократична България към този момент можем да кажем, че са управлявали с Борисов и имат имунитет, Христо Иванов е бил министър. Може би си подвигат цената, като се дърпат “, означи той.

Той позволи хипотезата за нови предварителни избори през лятото или дружно с локалните през есента. „ Сформирането на болшинство е първичният проблем. В политическата борба сред първите две партии персоналното е водещо, няма фундаментална смяна в политиките им. Възможно е политическите лица да се оттеглен и да правят отстъпка водеща роля на специалистите, на по-неутрални лица, само че и всеки министър би трябвало да бъде специалист. В последните години доста тежки обиди се изговориха, а в този момент ГЕРБ и Политическа партия са в обстановка, в която би трябвало да търсят единодушие “, съобщи Миков.

По думите му Българска социалистическа партия е задържала петото място, само че в случай че Демократична България и Политическа партия не бяха в коалиция, щяха да са шести. „ Българска социалистическа партия не е привлекателна за младежите. Партията трайно се застопорява на дъното на класацията и не наподобява да си е направила заключения от това. Не единствено Нинова е отговорна, а един кръг към нея, който заравяйки главата си в пясъка и с разгонването на хора, позволи неточности, които не са дело на един човек “, разяснява той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР