Според него би било мъчение правителството да управлява при тази

...
Според него би било мъчение правителството да управлява при тази
Коментари Харесай

Радостин Василев: Правителството не би издържало вота на недоверие, ще отидем на избори

Според него би било изтезание държавното управление да ръководи при тази обстановка в Народното събрание.

„ Мисля, че „ Продължаваме Промяната “ би трябвало да вървят на избори, тъй като сега обществото в огромната си част вижда същинските лица на участниците в парламентарната игра “, сподели още Василев.

Според него Политическа партия ще загуби, в случай че продължи да ръководи „ в един безформен парламент с плаващи болшинства “: „ Продължаваме Промяната “ получиха подобен подтик от измяната на Има Такъв Народ, че сега би трябвало да желаят избори “.

„ В Плевен Има Такъв Народ към този момент няма конструкция и офис, няма и управление “, сподели още Радостин Василев.

Той разяснява създалата се през вчерашния ден обстановка с двете заявления от към този момент някогашни и сегашни представители на Има Такъв Народ в региона като благодари на структурите, които са застанали зад него: „ Истината е, че Има Такъв Народ имаше офиси в четири общини – Плевен, Левски, Червен бряг и Пордим. В три от тях – Плевен, Левски и Пордим, партията към този момент няма офиси “.

„ Кой кого поддържа ще се види на избори “, сподели още той, само че не се ангажира дали и по какъв начин хората, напуснали Има Такъв Народ, ще вземат участие в възможен предварителен парламентарен избор. „ Със сигурност знам едно - хората, които застанаха зад Има Такъв Народ, не могат да одобряват това, което се случва сега “, добави спортният министър в оставка, представен от Българска телеграфна агенция.

Припомняме, че по-рано през днешния ден като разтуриха офисите на партията в Плевенско.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР