Според най-новите информации от жълтите медии в САЩ Анджелина Джоли

...
Според най-новите информации от жълтите медии в САЩ Анджелина Джоли
Коментари Харесай

Анджелина Джоли съди ФБР за инцидент с Брад Пит?

Според най-новите информации от жълтите медии в Съединени американски щати Анджелина Джоли е в разгара на ново правосъдно дело, този път против Федералното бюро за следствие (ФБР).

Жена, разпозната като Джейн Доу в правосъдните документи, получени от уеб страницата TMZ, съди ФБР за информация по отношение на тяхното следствие на случай с хипотетично домашно принуждение на борда на частен аероплан преди няколко години, което подхожда на описанието на случая, довел до раздялата на Джоли с някогашния ѝ брачен партньор Брад Пит, написа tialoto.bg.

Според правосъдните документи „ Джейн Доу “ споделя в делото, че има „ обществен статут “ и желае да остане анонимна. Делото търси информация „ по отношение на следствието на организацията на случай с домашно принуждение, зародил преди няколко години, с присъединяване на ищцата и нейните малолетни деца като жертви и очевидци “.

„ Преди няколко години, до момента в който ищцата, тогавашният ѝ брачен партньор и техните деца, които по това време са били малолетни, пътуват с частен аероплан, брачният партньор е направил физически и вербални набези върху нея и децата “, се твърди в желае на Доу.

Тя изяснява, че ФБР е почнало следствие, само че „ обществено афишира, че завършва следствието на случая, без да подхваща спомагателни дейности “, и не я уведомява за решението си.

В правосъдния иск се показва, че настояването на Доу е част от напъните ѝ за „ по-добро схващане на следствието на ФБР и приемане на информация, нужна на децата ѝ, с цел да получат здравна помощ и съвещания при контузия.

Доу твърди, че отговорите, които е получила на настояването си, са били „ законно незадоволителни “ и тя е завела дело, оспорвайки „ задържането на спомагателни записи от ответната страна “.

По отношение на решението за анонимно завеждане на делото, в правосъдния иск се показва: „ Потенциалното откриване на персонални детайлности за нападението и неговото влияние върху физическото и психическо здраве на децата рискува съществено увреждане на децата “ и че рискът за нейните деца „ е още по-голям заради публичния статус на ищеца. “

Източник, осведомен с дългогодишната борба за настойничество на Джоли и Пит, споделя че ФБР е разследвало Пит през 2016 година за случая, който се е случил на техния частен аероплан, и не е разкрило непозволени дейности.

Междувременно Аманда Крамер, адвокатката, която заведе делото от името на Джейн Доу, споделя: „ Не мога да разясня самоличността на Джейн Доу, която се стреми да резервира поверителността на фамилията си. Нашата позиция е, че жертвите и оживелите би трябвало да имат достъп до архивите на ФБР, които са претърпели или докладвали, с цел да могат да се застъпват за здравето и правната отбрана на своите деца и себе си. “

Самолетният случай с присъединяване на Пит и Джоли се случи през септември 2016 година ФБР стартира следствие против Пит поради изказвания, че по време на фамилен полет за у дома от Европа, Пит е влезнал в яростен спор с 15-годишния тогава Мадокс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР