Според Myprivatevillas, имението е разположено върху 17 акра, разполага с

...
Според Myprivatevillas, имението е разположено върху 17 акра, разполага с
Коментари Харесай

Незаконен Строеж! Властите Разрушиха Приказното Имение На Знаков Бизнесмен!

Според Myprivatevillas, имението е ситуирано върху 17 акра, разполага с 18 стаи, две площадки за хеликоптер, басейн и добре поддържана градина.

То е издигнато в обичаен тоскански жанр, само че се намира на към 40 км. от Ница.

Съдът също по този начин осведоми Дитер, че ще бъде санкциониран с спомагателни 500 евро дневно за всеки ден просрочие на крайния период за събарянето на имението, осведоми Business Insider.

През януари по време на предварителното чуване в съда, прокурор Пиер-Жан Гори дефинира къщата като " фараонски план, който е издигнат изцяло нелегално. "

Той добави, че строителството е осъществено в " в нарушаване на градоустройствените правила за сигурност и запазване на околната среда " от притежател, който " се интересува само от парите, " осведоми Le Figaro.

Решението на съда от тази седмица поставя завършек на траялата 14 години правосъдна борба сред съдилищата в Екс ан прованс, притежателят Дитер и няколко от неговите съседи.

Дитер би трябвало да унищожи всички елементи от имението си, които са издигнати без позволение за градеж, само че може да остави купената от него в началото плантация, съгласно решението на съда.

Съседите се оплакват от шума, причиняван от гостите, които наемат къщата против 50 000 евро на вечер за сватби и празненства, както и от неудобството, което им основават фотосите за огромни телевизионни и кино продукции, които се вършат в къщата.

Дитер е декларирал пред съда, че ще се съобрази с решението за срутване на всички здания, издигнати без позволение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР