Според мнозина крипто бичият цикъл изглежда все по-близо с всеки

...
Според мнозина крипто бичият цикъл изглежда все по-близо с всеки
Коментари Харесай

Защо инвеститорите предпочитат Celestia , Avalanche и VC Spectra за своите инвестиции

Според мнозина крипто бичият цикъл наподобява все по-близо с всеки минал ден, защото на пазара се вливат от ден на ден пари.

През последните шест седмици към пазарната капитализация бяха добавени над $4 милиарда , защото вложителите заемат позиции в активи като Celestia (TIA), Avalanche (AVAX) и VC Spectra (SPCT).



Целта е да се улови рано възходът на тези активи и портфейлът да нарасне експоненциално.

Но за какво вложителите се интересуват точно от Celestia (TIA), Avalanche (AVAX) и VC Spectra (SPCT), а не от други известни планове? Нека да разгледаме какво прави тези топ алткойни специфични за вложителите.

> > КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Обобщение

  • Celestia продължава звездния си напредък, до момента в който TIA свети
  • Avalanche се издига високо след сполучлив месец
  • VC Spectra бързо се трансформира в един от най-добрияте алткойни на 2023 година

Celestia (TIA) се оказва сложна за занемаряване

Celestia (TIA) се оказва сложна за занемаряване от вложителите, откакто набъбна с над 220% за три седмици след старта. Това трансформира TIA в един от най-хубавите алткойни, които да наблюдавате сега. Модулният блокчейн протокол опростява процеса на пускане на лична мрежа с минимални режийни разноски.

Всеки, който познава техническите особености, свързани с блокчейн, схваща смисъла на Celestia (TIA) и за какво към плана се усеща толкоз доста неспокойствие. Въпреки възходящата известност на TIA, потреблението на Celestia наподобява е в застой. Към 20 ноември в Celestia (TIA) има към 558,063 транзакции, като по-голямата част от тях са осъществени през първите два дни след старта.

Въпреки че се чака приемането на мрежата да нараства с времето за Celestia (TIA), някои критици бързо показаха други конкурентни статистики и съпоставиха протокола с други мрежи, които считат за по-добри. Най-близо до Celestia (TIA) е Arbitrum, чиито дневни транзакции са приблизително сред 550,000 и 920,000 . Освен това транзакциите в секунда (TPS) на Celestia са ниски – единствено 0.12 TPS, спрямо 8.01 TPS за Arbitrum.

Поддръжниците на Celestia (TIA) имат вяра, че тези индикатори ще се подобрят с времето, тъй че вложителите имат всички учредения да се вълнуват.

Прогноза за цената на AVAX: Може ли Avalanche да продължи възхода си?

Цената на AVAX се повишава, откакто набъбна със 158% през последния месец. Това показване спомогна за затвърждаването на позицията на Avalanche като един от най-хубавите алткойни. Инвеститорите бързо се впуснаха в алткойна, с цел да се уверят, че няма да пропуснат този избухлив напредък.

Сега въпросът, който вълнува доста вложители, е: може ли цената на AVAX да продължи този стръмен напредък? Техническите и фундаменталните индикатори наподобяват постоянни. Цената на AVAX неотдавна преодоля доста равнище на опозиция при $14.7 и се стреми към идващото при $41 . ADX твърдо сочи нагоре, до момента в който MACD набира размер, като всичко това е показателно за продължаващ прогресивен тренд.

Ако Avalanche сполучливо преодолее бариерата от $41 , идната се намира на равнището от $59 . Предстоящото събитие за отключване на токени е единственото, което дава обещание да скапе празненството за вложителите в Avalanche. Около 9.54 милиона AVAX токена ще бъдат отключени на 24 ноември, което евентуално ще усили натиска за продажба на актива, защото предлагането се усилва фрапантно.

VC Spectra (SPCT) затвърждава мястото си като един от най-хубавите алткойни за 2023 година

Подобно на Celestia, VC Spectra (SPCT) устойчиво нараства от стартирането си преди няколко месеца. Децентрализираният хедж фонд има за цел да демократизира достъпа до блокчейн вложения, като по този метод генерира постоянна възвръщаемост за своите вложители.

VC Spectra (SPCT) употребява съвременни технологии, с цел да отстрани човешките неточности, когато става въпрос за идентифициране на крипто вложения, които имат предстоящ капацитет .

Всичко, от което се нуждае човек, с цел да получи достъп до тези вложения, е SPCT. Това е токен, построен по BRC-20 стандарт , който е дефлационен по природа, което сочи, че има късмет бъдещата му цена да пораства с намаляването на предлагането. При това SPCT е функционалният токен на VC Spectra и играе основна роля в екосистема на плана.

Човек може да употребява SPCT за търговия, ръководство на активи и заплащане на такси. Освен това той предлага на притежателите си разнообразни привилегии, като да вземем за пример тримесечни дивиденти и други награди. От 20 ноември VC Spectra организира четвъртата си предварителна продажба на SPCT, при която всеки токен се продава за $0.066 .

Това е нарастване със 725% по отношение на първия стадий на предварителната продажба. Експертите имат вяра, че цената на SPCT може да се увеличи над $1 незабавно откакто се реализира листването на огромните тържища.

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР