Според много тенис експерти и специалисти е сигурно, че Себастиан

...
Според много тенис експерти и специалисти е сигурно, че Себастиан
Коментари Харесай

Навратилова засипа с похвали млад американски талант

Според доста тенис специалисти и експерти е несъмнено, че Себастиан Корда ще завоюва купа от „ Големия шлем “. Младият американец през тази година завоюва своята първа ATP купа в Парма, а в този момент е доста близо да пробие в топ 40 на международния тенис. Синът на някогашния международен номер 2 и първенец от Australian Open 1998, Петер Корда, през тази седмица взе участие на шампионата в Сандиего, само че отпадна във втория кръг от италианеца Лоренцо Сонего.

Похвалите си към 21-годишния тенисист не спести и някогашната международна номер 1 Мартина Навратилова. Легендата счита, че Корда е крепко стъпил на земята и напълно скоро ще победи с огромна купа.

„ Когато видях Себастиан за първи път да играе, бях извънредно впечатлена. Гледах много негови дуели по малкия екран и се любувах на качествата на това момче. Прекрасно знаем, че той е от спортно семейство и виждаме напредъка му. Петер Корда бе превъзходен тенисист, а сестрите на Себастиан Корда се занимават с голф и също се оправят прелестно. Аз считам, че може би идната година, или най-късно през 2023, младежът ще завоюва трофей от Големия шлем. По-скоро бих споделила по този начин. 2023 ще е годината на Корда “, разяснява Навратилова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР