Според много хора мъжете са по-добри фотографи от жените, но

...
Според много хора мъжете са по-добри фотографи от жените, но
Коментари Харесай

11 снимки, показващи разликата в начина, по който мъжете и жените снимат половинките си

Според доста хора мъжете са по-добри фотографи от дамите, само че има нещо общо в метода, по който представителите на мощния пол от целия свят снимат половинките си, което ни кара мъничко да се съмняваме в това изказване. Те постоянно съумяват да уловят най-неподходящия миг, в който дамите наподобяват меко казано непривлекателни.

Явно е в природата на мъжете да снимат дамите в ужасни моменти, до момента в който в това време флиртуват с тях и им споделят какъв брой са прелестни. Няма значение дали разполагат със супер скъпа техника, когато става въпрос за представителките на нежния пол, господата са способни да съсипят всеки кадър (вероятно умишлено). Някак ще съумеят да увековечат момента, в който имаме това учудено, комплицирано изражение на лицето. Ще ни снимат в непосредствен проект, когато сме намръщени или пък до момента в който спим.

Хубаво е да знаем, че не престават да ни обичат, даже когато приличаме на кръстоска сред Шрек и магарето, само че дали биха желали да ни запомнят по този метод в бъдеще?
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР