Според министъра на спорта Радостин Василев има съмнение за злоупотреби

...
Според министъра на спорта Радостин Василев има съмнение за злоупотреби
Коментари Харесай

Министъра на спорта: Имам съмнение за злоупотреби за всички свързани в министерството дружества

Според министъра на спорта Радостин Василев има подозрение за злоупотреби за всички свързани в министерството сдружения. Това са “Национална спортна база ”, “Академика 2011 ”, “Сердика спортни парцели ”, както и “Българския състезателен тотализатор ”. Въпреки оповестената обща облага на “Българския състезателен тотализатор ” от 53 млн. лева, министър Василев не може да разяснява оповестената информация до момента в който не се направи щателна инспекция.

Няма единствено чувство Василев, амо по негови думи има към този момент открити обстоятелства, където се приготвят посредством сигнали до способените органи. Министърът дава образец по какъв начин в Министерство на спорта липсва автентичен документ на стойност от над 1 млн. лева по един от плановете на БФС. За него това не е неточност, а “злоупотреба, граничеща с закононарушение ”.
Каримански дава отговор дали се вижда в ролята на началник на Българска народна банка
На въпрос към Любомир Каримански дали се вижда в ролята на началник на Българска народна банка отговори: " По скоро виждам нуждата съдружните парт...
Прочети повече
“Проектът е осъществен престъпно ”, добавя още той.

Actualno.com напомня, че това е трети опит да се създадат промени в състава на Управителния съвет на Българския състезателен тотализатор.Спортният министър желае промени в състава, които засягат само подалите молба за овакантяване още през лятото Людмила Петкова и Валентин Точев.

Съдът отново поряза опитите да бъде заменен шефът на Тотото И вторият опит на спортния министър Радостин Василев за промяна на управлението на Българския състезателен тотализатор бе отчасти блокиран.

На тяхно място от спортното министерство са декларирали в Търговския указател назначението на Александър Тодоров и Георгий Султанов. В заповедта на Василев е маркирано, че той задължава Любомир Петров " неотложно " да впише декларираните промени.
Скандал: От ММС изчезна документи по план за 818 000 лв. с БФС
Безпрецедентно изгубване на планова документи от Министерството на младежта и спорта е открито при инспекция на план за финансо...
Прочети повече
Припомняме още, че първите два опита на Василев да направи измененията бяха блокирани от тъжби - на членовете на УС Гошо Гинчев и Христо Йовов, а по-късно и на изпълнителния шеф Любомир Петров.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР